Vlaga

urskac  

član od: 27.2.2006

sporočila: 85

tema odprta - 13. jul 2009 14:17 | ogledi: 1.499 | odgovori: 4

Zdravo!

V spalnici imamo grozno vlago, ker hiša stoji na "v preteklosti" močvirnatem delu naselja. Poizkusila sva že ogromno zadev, pa nama zaenkrat ne prinašajo pravih rezultatov. Problem je očitno podtalnica. Zanima me, če ima kdo električno napravo (ne vem niti, kako se ji pravilno reče), ki vleče nase vlago in kako je z njo zadovoljen?

Za vsak vaš odgovor sem vam zelo hvaležna.

Lep dan!

neznan uporabnik

13. jul 2009 15:09

Urskac, najbrž misliš na razvlaževalec zraka? To je zelo pripravna zadeva, ki iz zraka izloči ogromne količine vode. Enako počne tudi običajna klima - pozanimati se je treba le, katera naprava je učinkovitejša. In naj te potolažim: moja prijateljica je kupila stanovanje v novogradnji, ki je prvo zimo začelo plesneti!! Črne stene, smrad, pa da o vplivih na zdravje ne govorimo. Odkar ima razvlaževalec, se je situacija izboljšala - navsezadnje naprava srkne vsaj 5 litrov vode dnevno iz zraka. Zadeva torej, preverjeno, deluje. Kaj več bodo pa najbrž še ostali napisali. jancka

sweets  

član od: 16.8.2008

sporočila: 796

13. jul 2009 15:14

Mi imamo razvlaževalnik in smo z njim zadovoljni. Včasih, še preden smo imeli centralno kurjavo pa je bilo pri nas grozno. Preden smo šli spat, sem dala na metlo plenico in pobrisala strop (lesen), ker drugače je kapljalo po nas, toliko vlage in kondensa je bilo. Da ne govorimo kakšni so zgledali zidovi, kot v srednjem veku, vsako leto je bilo potrebno novo beljenje. Skratka ja, fajn je, na začetku je ta naprava v dveh urah nabrala dva litra vode, skoraj ne moreš verjet. sweets

urskac  

član od: 27.2.2006

sporočila: 85

14. jul 2009 7:43

jancka in sweets sem se prav razveselila vajinih odgovorov! Bomo šli kar hitro v nabavo! Hvala sonček

patty  

član od: 2.9.2005

sporočila: 298

14. jul 2009 9:55

Kje se kupi tale napravica in katero imate, ker tega je veliko in tudi cenovni razred je velik. patty

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti