Zanima me, če kdo podarja deguje s kletko.Lahko je par al ne par.
Vsake informacije in odgovora bom hvaležna!
lp
vanesa34
Zanima me, če kdo podarja deguje s kletko.Lahko je par al ne par.
Vsake informacije in odgovora bom hvaležna!
lp
vanesa34
11. jul 2009 11:57
E pa požrite se: nič ne bom vprašal kaj je to degu ( delal se bom da vem, čeprav mi se mal šajna, to je tisto kot krokodil le mal večje ).
ežoj
11. jul 2009 12:04
Ežoj, nisi edini...
Ja se prav tako ne upam vprašat kaj je to "DEGU"; saj vem, da bi hitro opalili - pa zakaj je Googl" ; kako ne veš, ena domača živalca
Pozdravček!
11. jul 2009 12:07
sem vtipkala v Googl in mi je vrglo ven enega tipčka na Facebooku. Kaj tudi oni potrebujejo kletke?
Pozdravček!
neznan uporabnik
11. jul 2009 12:21
Sem tut jst odguglala in mi je ven prišel en simpatičen mišek. Kao. Skratka, deguji so de best, ni čudn da jih noben ne podarja japaja
11. jul 2009 15:02
Skratka za vse tiste,da ne boste preveč googlali degu ali čislka vevirca je precej simpatična vrsta glodalcev,ki so zadnje čase zelo priljubljeni hišni ljubljenčki Roncolino
11. jul 2009 15:10
Eto zdaj pa vemo: to je čislka vrvica
ežoj
11. jul 2009 16:22
Poglej na www. podarimo. si.. Pred dnevi so jih podarjali, nevem pa ali jih imajo še. Ežoj sweets
11. jul 2009 19:37
Nimamo deguja, bi pa prodali leguana, zraven damo 2 terarija. galjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kruhove kroglice
Tarte tatin z jabolki