Cista

tema je zaklenjena

neznan uporabnik

9. jul 2009 11:02

Sploh, ker te domači in bližnji včasih preveč poznajoin znajo potlej tudi kakšne take v smislu "pa dej, lej kakšna paničarka si spet, spomni se zadnjič.." ali pa "ma ja, sej si dost moćna, bož že spedenala.." ven vržt. Včasih je pa fino dobit eno vzopdbudno od popolnih tujcev (v smislu We are the world od MJ ) japaja

sarin  

član od: 14.1.2009

sporočila: 114

9. jul 2009 15:28

Točno tako japaja,doma nisem še nič zaenkrat omenjala,prvič zato ne ker nočem,da jih prehitro zaskrbi,po drugi strani pa tudi zato ne,ker me imajo za paničarja,kar včasih tudi sem in bi mi dejansko rekli tisto kar si ti napisala.No skratka,sem in bom optimistična tudi,če izvidi ne bodo naj,naj....jutri malo več zvem oz. predvidevam,da veliko več saj so mi vzeli kri za tumorske markerje in za te izvide lahko jutri pokličem....potem pa naprej s polno optimizma in dobre volje...Hvala vsem ,ki ste se oglasile! sarin

Jelenckova  

član od: 30.3.2005

sporočila: 2053

9. jul 2009 15:32

Sarin, normalno je, da te skrbi. Vsako bi. Ti samo pozitivno razmišljaj pa bo. Vse bo v redu. Jelenckova

sarin  

član od: 14.1.2009

sporočila: 114

10. jul 2009 14:17

Ojla punce moje,še enkrat se vam zahvaljujem,ker ste se oglasile in me malo potolažile,z veseljem pa povem,da so izvidi normalni in da ni nič resnega,bo pa seveda treba cisto odstraniti,če se ta sama ne bo zmanjšala ali izginila.... Sem si pošteno oddahnila!Hvala vsem in lep dan še naprej! sarin

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17827

10. jul 2009 15:25

No, pa si le razburkala našo strsan in razkrila nekaj intimnih podrobnosti o sebi. Tako si se odločila.

rimljanka - moderatorka Kulinarične Slovenije

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti