8. jul 2009 13:54
Če si poročena in ne plačaš pufov dinersu, jih mora tvoj mož?
Če pa umreš, pa tvoji otroci tudi pufe pojerbajo.
Meni gre v nos to, da jaz moje dvčne in emšo in vseh ostalih konkretnih podatkov ne morem dostaviti ali predati "ena na ena" in da vem komu (ki naj bi bil poklican za to, da drži gofljo), ne pa da potujejo najmanj en dan čez nevemčigave roke, mimo nevemčigavih oči...
Saj kadar dajem podatke kje drugje, točno vem komu, točnio vem kdaj, točno vem zakaj, dobim še kakšen podpis v dokaz za to, komu sem povedala to, česar si sicer ne želim (tukaj mislim na emšo haha!), tko da je razlika a se ti tvoji podatki nekontrolirano lajhajo iz nabiralnika v poštarsko vrečo (pa mogoče kakšna pošiljka po tleh pade kadar je nevihta in pozimi zvečer tema..), pa potem v enem ogromnem košu na pošti čakajo na vrsto, da se jih strese na en kup, s katerega se potem sortira naprej...
Mi je pa zdele kapnilo, da ravno tako nismo pazljivi (no, jaz sem,da se malo pohvalim!), kaj vse mečemo v smeti... mislimo, da ko enkrat vržemo zadevo v kontejner, je stvar ad acta! Malo morgen! Včasih, ko nismo sortirali odpadkov in smeti ne dajali v vreče, je bilo morda varno, da ti ostanki paradajzovega zosa uničijo čitljivost ljubezenskih pisemc, ki niso več aktualna (ampak kaj se ve, morda bom nekoč slavna in me bo kdo izsiljeval s tem?), zdaj, ko v končni fazi ročno presortirajo vsak papirček, se mi pa zdi, da je potrebno pomisliti tudi na to.
Bolj, kot na nevarnosti na KulSlo, kjer se imamo vsi radi
japaja