1. jul 2009 9:54
Čestitam Jancka za podane izkušnje in razmišlanje! Tudi sama sem si pred dobrim letom za rojstni dan zaželela masažni stol in skoraj bi se zgodilo, da bi mi ga mož in sin kupila. Prav takrat, ko je bila moja želja najbolj vroča, me je prijateljica povabila na predstavitev masažnih stolov in blazin. Prijateljica, ki se pač psihologiji ponudbe ne more upreti, si je stol kupila za 800 € (bila je obletnica delovanja firme in je bil velik popust, sicer je bila redna cena - mislim cca 1400 €), zraven pa je v dar dobila še masažno blazino (ki jo je takrat bilo možno kupiti za ceno 300 €), katero je podarila meni. Sama sem se odločila, da najprej nekajkrat preizkusim masažni stol pri njej doma in potem razmislim o nakupu. Ugotovila sem, da mi je masažna blazina za hrbet več kot dovolj (pa še to uporabljam izredno redko) in še dobro, da se nisem odločila za masažni stol, ki bi sameval tudi pri meni. Prijateljica namreč hodi na masaže k maserki in stol resnično zelo redko uporabi. Tudi sama, ko pridem k njej na obisk, se ne spomnim, da bi ga uporabila. Predmetni masažni stol je sicer zelo v redu, s kar nekaj različnimi funkcijami, ampak samo v primeru, da ga resnično dovolj koristiš.
Zato nin88, resnično dobro razmislite o nakupu! Tako dober predlog jancke, da kupite morda bone za masaže ali pa da se dogovorite s kakšnim maserjem, bi morda veljalo upoštevat!
Lep dan vsem!
Ivica