Prosim za pomoč

romanad  

član od: 18.1.2006

sporočila: 340

tema odprta - 29. jun 2009 14:25 | ogledi: 1.495 | odgovori: 3

Pozdravljeni!

Pred 12m leti sem kupila v Slovenijalesu v Medlogu opremo za kopalnico.Zraven tudi pipe za umivalnike ,bide in bano. Pipe so smetanove barve kombinirane z zlato -keramične.Niso enoročne.

Pipa na bani se mi je pokvarila, sedaj pa nikjer ne dobim vsaj podobne.Po el.pošti sem vprašala na Slovenijales, vendar se jim ni zdelo vredno niti odgovoriti, zato vprašujem vas, če kdo mogoče ve kdo izdeluje takšne pipe (takrat mi je prodajalec povedal da so iz Italije)Na računu piše samo oznaka pipe in RUSTIKAL, nikjer pa ni imena proizvajalca. Na žalost smo takrat vse papirje nekam založili, tako da res ne vem kaj naj storim.Naj zamenjam vse pipe? To je strašen strošek, zato bi vam bila zelo hvaležna za pomoč.

Lep pozdrav in hvala!

Romanad

Lizzie  

član od: 26.2.2009

sporočila: 504

29. jun 2009 14:51

Poskusi še poklicati v Slovenijales (glede odgovarjanja na elektronsko pošto so naši trgvci, razen svetlih izjem, zelo leni) in upaj, da bos na telefon dobila kakšnega prijaznega prodajalca. Oni po moje morejo imet kak arhiv kaj so prodajali. Lizzie

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4745

29. jun 2009 14:53

V Merkurju, Bauhausu, Obiju imajo ogromno izbiro takšnih reči, morda pa najdeš kaj podobnega. Ognjič

anaeva  

član od: 14.11.2007

sporočila: 1742

29. jun 2009 19:27

Imam zelooo poobne pipe pogledam jutri za papirje sporočam,da smo papirje že zavrgli,in mož me je tudi opozoril,da smo pipe kupovali zunaj lp anaeva Sporočilo je spremenil(a) anaeva dne 30. 2009 06:42

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti