28. jun 2009 8:21
Jaz sem že vse nakupila v petek. Kupovala sem v DZS, itak je to edina knjigarna pri nas, da bi pa v Lj. hodila zaradi tega mi pa ni. Tudi lani sem vse kupila že junija, da mi potem ni treba še na to misliti. Zvezke, barvice flomastre.... naprej sem tudi kupila v DZS, kupujem kvalitetno pa ima potem za celo leto mir. Shiller barvice in flomastri so tako dobri, da jih je naša imela cel prvi razred, dokupila sem samo par barvic (prodajajo jih po komadu), ki jih je porabila.
Edina stvar, ki bi jo še rada kupila je ravnilo (mala šablona) iz gume (mehkejše plastike), videla sem ga pri enem fantku, ampak tega pri nas ni, ker tisti plastični se takoj zlomi. Če katera ve kje se dobi bom zelo hvaležna za informacijo.
Zvezke sem kupila punčkaste motive čeprav ni važno, ker jih bom itak dala v ovitke. Imamo še od lani Winx ovitke, ki so ostali kot novi, samo dol jih vzamem iz prejšnjih knjig pa je.
Je pa učiteljica rekla otrokom naj v 2 razred prinesejo še zvezke iz 1 razreda, ker jih niso do konca popisali.
Šolsko torbo sem kupila lani, je bila kar draga ampak zato je še vedno kot nova in jo bo imela še naprej.
Drugače zelo pohvalijo spletno stran kopija, ker lahko naročiš potrebščine.
jade
Sporočilo je spremenil(a) jade dne 28. 2009 08:22