Živjo!
Rada bi naredila lepo ledeno glazuro za čez torto, pa me zanima, če bi se tole obneslo? Idejo sem dobila pri oblivanju medenjakov :)
Hvala, lp
Vegica
Živjo!
Rada bi naredila lepo ledeno glazuro za čez torto, pa me zanima, če bi se tole obneslo? Idejo sem dobila pri oblivanju medenjakov :)
Hvala, lp
Vegica
13. jun 2009 0:11
Daj v strička googla vtipkati "ice frosting", ti bo vrglo malo morje receptov ven. Sama sem torto premazala s tem samo enkrat in nikoli več . Zadeva je obupno sladka in tista limonina torta je bila zaradi tega preliva za moje pojme samo pogojno užitna. Loni Makaroni
13. jun 2009 7:52
Odvisno od okusa. meni je pa všeč led. Imaš pa tudi že kupljen led, če se ne motim, v taki vrečki in samo pol to vrečko segreješ in preliješ čez torto. Imajo ga pa v šparu, pa verjetno še kje.na oddelku, kjer so pecilni, ... pa vse za pečenje. Katarina K http://katarinak.moj-album.com/Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Šahovnica
Ploščati špageti z morskimi sadeži