Pozdravljene,
v Levcu pri Celju se je odprla nova gostilna (prej Taurus) pri Mijotu. Je mogoče že kdo bil tam?
LP
M
Pozdravljene,
v Levcu pri Celju se je odprla nova gostilna (prej Taurus) pri Mijotu. Je mogoče že kdo bil tam?
LP
M
11. jun 2009 12:07
Res? Nisem vedla. Pa saj so tudi "Taurusi" imeli dobro hrano. Verjetno je bil sosed preveč konkurenten. vanjatajnsek
11. jun 2009 13:11
Tu je sedaj srbska kuhinja (žar, pod peko), ko se vozim mimo je skoraj zmeraj polno parkirišče.
11. jun 2009 14:00
Škoda. Taurus je bil super. sonic
12. jun 2009 15:06
ali je to zraven stadiona? Migla
12. jun 2009 16:26
Migla,
če misliš stadion v Celju, potem to ni to. Pri stadionu oz. Mercatorju pa je Taverna, kjer imajo super dobro srbsko kuhinjo. Daleč najboljši čevapčiči daleč naokoli
jasna
12. jun 2009 16:29
Jasna, v Taverni sem jedla čevapčiče in pleskavico. Bilo je zelo okusno. Ko bom potovala skozi Celje, bom zopet gost v Taverni.
12. jun 2009 17:07
A res ni več Taurosa pa so mel tak dobro hrano.MMM pa perutničke po mehiško škoda no kriznana
18. jun 2009 13:29
Ne vem, kako je zdaj, ampak malo nazaj, ko ni blo več mirana, je bla katastrofa. En ruski natakar, pa ne moreš dobit manjše porcije, ker računalnik tega ne potegne, potem pa še okusno ni blo. Potem sem opazla, da je blo nekaj časa zaprto, zdaj pa spret vidim polno parkirišče. Torej, priporočate, da gremo na pdegustacijo ali ne? Ker kar se tiče žara, je Taverna zakon! helenagKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolčna torta
Ajdov kruh z orehi