9. jun 2009 11:49
čekiraj ponudbo na
www.greeka.com
Durgače pa: če je življenje dolgočasno, ni boljše začimbe, kot da se pleme skrega v trajektni luki, kjer je vrsta avtomobilov doooolga, vrsta za lulat še daljša...
in v senci je 35 stopinj, vetrič pa blag do nikakršen
Tudi ni lepšega kot brati smerokaze v grščini in nekje na sredini ukapirati, da angleška transkripcija še ne pomeni tudi angleškega prevoda kraja in se pač iščeš kraj, ki ga ni. Oziroma, ni čisto res, še lepše od tega je priti v prelep kraj nekje ob treh popoldne in nadlegovati domačine, ki lepo počivajo v hladu (vsak z malo pameti gre pri soncu nad 35 počivat, če le more), če so kje kakšni apartmaji frej.....
Sorči, jaz ne kapiram čisto, kakšno silno omejevanje pa je to, če imaš nekje že rezerviran apartma/hotel. Saj, če ti ne znese, lahko vedno tudi odpoveš....okej, odvisno od datuma se tudi kaj plača za to....Anyway, meni se zdi škoda potovanja za to, da bi razmišljala, kako naj po kraju iščem table za cimerfraj, namesto da bi se koncentrirala na mnogo bolj zanimive stvari, ki jih ima Grčija polno. Tudi, če se želim pogovarjati s plemenom, imam mnogo zanimivih topikov na dnevnem redu in je res škoda energije za tisto konverzacijo v stilu "pa sm ti reku, da prej puklič...pa ti nis hotla....ma, dej mi mir, ti zmer sam težiš..."
Pa tudi, pri takih avtopotovanjih je človek na začetku še motiviran za iskanje prenočišč in tudi zmore več vožnej, potem pa pade v dopustniško shemo in se mu preprosto manj da ukvarjati s sprotnim kreiranjem logistike in bi rad imel tisti poušter in posteljo zagotovljeno.
Anyway, tako sama vidim stvari.
Vendelina jr.