8. jun 2009 13:51
EKO čistila..ko sem prebrala kar piše na etiketi sem bila kar zadovoljna, in tudi nobenega vonja ne pušča na rokah kot katera druga čistila. Sem pa kar nekaj časa čistila kuhinjo - korito+keramično ploščo s kisom, sem zelo navdušena nad tem, samo potem se je dragi pritoževal zakaj cela hiša smrdi po kisu :) in naj že neham s tem (in seveda moškim razložit uporabo kisa v eko namene) Sem pa enkrat spucala kabino za tuširat ki je cela v ploščicah s kisom - in ni dobro izpadlo, sem mogla ful drgnit z cillitom, čeprav sem se skoraj zadušila zraven (ga več ne uporabljam)! Drugač pa tud uporabljam I love Juicy šampon od Lush-a, ki ima notri kar precej sokov, predvsem limono, in tudi vse lepo očisti, če zmešaš z vodo en pokrovček. Boljše rezultate pusti v kuhinji kot na laseh :) tudi na mastnih madežih! Več ali manj se v mojem gospodinjstvu uporablja bolj naravna čistila, tudi pridno ločujemo odpadke, je pa res da se nekateri premalo zavedajo koliko lahko pripomorejo s tem da jih razni cillit bangi in temu podobni preparati ne zavedejo z reklamami in tako naprej, in da niti ne vedo s čem so čistile naše babice in njihove mame itd... meeshka