3. jun 2009 14:00
Pogrešam kvečjemu kak preliv za biftek ... se mi ga ne ljubi sami delat, raje kupljenega dopolnim ... Mamamia mamamia
3. jun 2009 14:00
Pogrešam kvečjemu kak preliv za biftek ... se mi ga ne ljubi sami delat, raje kupljenega dopolnim ... Mamamia mamamia
3. jun 2009 14:01
A, praviš: skittles, čokolada hershey, piškoti oreo............: nikad čuo.
Pogrešam pa root bear, tista rjava tekočina. včasih bi komu ponudil, da mu pokažem kaj je višek ogabnosti.
Pa rocoloco: dobrodošel na kulinariko.
Pa zares: strinjam se z Ognjič.
ežoj
3. jun 2009 14:06
Nevem no, men se zdi da ni nč narobe s tem, da bi še pri nas bila ta hrana na voljo če že imamo vse drugo. Ni je čez naše hrane se strinjam, sam včasih mi paše dat tut kaj nezdravega v usta da uživam tistih 5 minutk. rocoloco
3. jun 2009 14:10
Vanja, meni je zmanjkalo neke začimbe iz Whole Foods, (ki je by the way, MEGASTIČNA!)... Grrr, ha? Tko da, se bom morala malo organizirat... : ) lidka [sonce]
3. jun 2009 14:44
Ognjiček, tudi jaz predvsem pogrešam gospe
Za ostalo pa, oprostite, se mi zdi, da se malo preser...vate!
Pozdravček!
3. jun 2009 14:47
Ja, Whole Foods bi pa tudi jaz imela!!! To je pa tudi vse. Aja, pa tako meso za biftke, kot ga imajo v Teksasu... samo dvomim, da bi bilo ob prihodu sem še vedno tako božansko. strelka
3. jun 2009 14:50
MALČICA je napisal/a: |
Tudi jaz ne pogrešam, nestrpno pa čakam zelenjavo iz mojega bio vrta. Malčica |
3. jun 2009 15:03
Zakaj bi pa morala to pogrešati, saj ni pri nas doma? Hersheys je zame čokolada samo po imenu. Loni Makaroni
3. jun 2009 15:14
pa se skrije se lahko pred Gorenjko LP, R.
3. jun 2009 15:16
Loni, tebe bom pa v Whole Foods poslala... He, he... : ) lidka [sonce]Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti s kozicami in omako Basilico
Špageti z brokolijem in prepraženimi drobtinami z inčuni