Pozdravljeni,
zanima me, če kdo ve za kakšnega kupca borovnic?
lp
jancy
Pozdravljeni,
zanima me, če kdo ve za kakšnega kupca borovnic?
lp
jancy
1. jun 2009 20:57
Od kod pa si in po koliko jih prodajaš? RadaJem
1. jun 2009 20:58
a so že zrele? cellnet
1. jun 2009 21:05
pozdravljeni... tudi mene zanima od kod si-sem kupec. hvala... cheleste
1. jun 2009 21:35
A so že zrele? Ob prvi priliki skočim ponje...mmm mi že diši sveža borovničeva pita,pa borvničev frape,da o borvničkah ne govorim Roncolino
2. jun 2009 14:16
Živjo, sem iz Notranjske. Sicer jih starši nabirajo, prodajajo pa po 6e za liter. lp jancy
2. jun 2009 17:27
Borovnice so že prav lepo pričele zoreti,nekaj sem jih že nabrala v soboto taako za pokušino.Potrebno pa se bo odpraviti malce bolj resno v nabiranje kakšen dan.Letos jih nameravam posušit,da bodo pozim za čaj ob morebitnih prebavnih motnjah. chappy
3. jun 2009 14:14
Ali jih pripelješ v Ljubljano?
3. jun 2009 14:52
Tudi se lahko zmenimo, da jih brat pripelje v lj, ko se vozi v šolo. Drug teden bosta starša nabirala, pa se lahko zmenimo. lp jancy
8. jun 2009 19:57
Če je ta tema še aktualna, tudi moji starši jih prodajajo. Okolica Litije. LP, zvitorepka
8. jun 2009 20:25
Lisicka po kolk jih pa tvoji prodajo? A so nabrane na roko al z grablicam k pol je kr neki listja še zdraven. lp silver SILVERKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Sadne rezine s slivami
Pečeni svaljki s pomako iz feta sira