5. jun 2010 20:09
Spet se oglašam in sicer po prvi kavitaciji.Večina vas je proti in tej metodi ne verjamete.Moram rečt,da sem zadovoljna,saj sem izgubila 3cm na trebuhu pri prvem obisku,poznalo se je tudi,ko sem oblekla hlače.Res je,da se ta odvečna maščoba razgradi skozi jetra,saj sem govorila o tem tudi z zdravnikom.Zame ni bilo boleče,je pa zoprno tisto piskanje v glavi.Nisem pristaš takih metod,nisem pa proti,če se poskusi in prepriča človek,saj potem dobi še večji zagon,da nekaj naredi za sebe.Poleg kavitacije,je seveda pomembno tudi to,da se gibljemo,jemo lahko hrano in spijemo veliko vode,kar bi seveda morali tudi,če se ne odločimo za njo.Sama sem spremenila prehranjevalne navade in že lep čas se tega držim.Sem pa vseeno poskusila še to metodo.Dejstvo je,da to ni hujšanje ampak oblikovanje telesa kar pride prav mladim mamicam po porodu.Tukaj se ne zgražajte,ker mislim,da to metodo uporablja večina teh mamic.Ko gledam okoli sebe,redko kje vidim mlado mamico s povešenim trebuhom,večina jih izgleda prav sexi,kljub temu,da so rodile že drugega otroka.Kavitacija je enako kot liposukcija z razliko,da je ta metoda skoraj neboleča in po njej ni okrevanja.Je pa res,da tudi s kavitacijo ni dobro pretiravati,kakor ne pri drugih stvareh(solarij),čeprav so mlade punčare v teh mesecih že vse umetno porjavele.Kakorkoli že,vsak se odloča sam kako se bo lotil svoje prenove!
žoja