Trgovina v celju

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17820

1. jun 2009 13:47

Pač naj gre in tja pogleda, no. Mariborska pač nima toliko km, da ne bi bila obvladljiva...................če ne tako rekoč skoraj nobenega podatka, pač ni mogoče povedati.....................kej in kaj naj bi to bilo...........

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

1. jun 2009 13:47

Kitanna žal al pa na srečo.:) je rekla da nam ni treba več iskat. Hvalabogu! Začetnica

ZAČETNICA  

1. jun 2009 13:50

rimljanka je napisal/a:

Pač naj gre in tja pogleda, no. Mariborska pač nima toliko km, da ne bi bila obvladljiva...................če ne tako rekoč skoraj nobenega podatka, pač ni mogoče povedati.....................kej in kaj naj bi to bilo...........

Finta je v tem, da ima še en drug opravek in bi si vzela ravno toliko časa, da bi skočila to zadevo pogledati. Saj brskava po internetu, ampak s tako malo podatki nič ne najdeva. Temo sem odprla zato, da se morda javi kak Celja/ka, ki stvar pozna. Začetnica

Kitanna  

član od: 16.12.2008

sporočila: 116

1. jun 2009 13:51

Hvalabogu Lp Kitanna

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17820

1. jun 2009 14:09

ZAČETNICA je napisal/a:
Pišem v imenu sodelavke, ki je v nekem časopisu videla reklamo za eno trgovino, pa kot zakleto ne najde več tistega časopisa.Gre za trgovino, ki bi se naj nahajala ob glavni cesti (mislim da je to Mariborska), v eni stavbi rdeče barve. V trgovini se najdejo stvari za dom (sodelavka ne ve, če je pohištvo ali samo "okrasje" - prti, blazine ipd.).Začetnica

No, saj dva podatka pa sta............

rimljanka - moderatorka Kulinarične Slovenije

RadaJem  

član od: 12.6.2006

sporočila: 1338

1. jun 2009 15:49

Kaj pa če je Jysk? RadaJem

vanjatajnsek  

član od: 6.6.2005

sporočila: 1704

1. jun 2009 16:59

Ja, to bi pa mogoče šlo - ampak rdeča je menda tista stavba s tekstilom ( KIK - ali nekaj takega ), ki se drži omenjene. Tu imajo tako pohištvo, kot hišni tekstil. Je pa v sklopu drugih trgovin. Če prideš iz MB strani - se pravi če prideš po avtocesti, potem na križišču, kjer se zavije za Interspar oz. City Center zaviješ levo in potem je Jysk na desni - ne moreš zgrešit. lp, vanjatajnsek

ZAČETNICA  

2. jun 2009 10:49

RadaJem in vanjatajnsek hvala vama, sem posredovala podatke kolegici, bo klicala kar v Kik in preverila, če je to to. Zlati sta! Bom pa sporočila, če ja prava. Pozdravček vsem. Začetnica

RadaJem  

član od: 12.6.2006

sporočila: 1338

2. jun 2009 10:58

Začetnica, tisto sta sosednji trgovini, v Kiku prodajajo svašta (od spodnjega perila do igrač, zvezkov in silikonskih pekačev za muffine), v Yjsku pa samo stvari za dom - nekakšna cenena varianta Ikee. Najbolje, da gre kar v obe. Jaz imam rada take trgovine, v katerih se moraš potrudit, da najdeš kaj fajnega, podobno je, kot na kakšni veliki tržnici, kjer ti tudi ne prinesejo vsega na pladnju. Če pa dovolj dolgo iščeš, pa gotovo najdeš kakšen zaklad po smešno nizki ceni :) RadaJem

vanjatajnsek  

član od: 6.6.2005

sporočila: 1704

3. jun 2009 8:51

"Če pa dovolj dolgo iščeš, pa gotovo najdeš kakšen zaklad po smešno nizki ceni :)" Ja, tudi jaz včasih uživam v tem. lp, vanjatajnsek

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti