16. nov 2009 22:41
Vanja, dvomim, da je on. Wran misli, da je vejica desno- in levostično ločilo, gospa Katja pa, da je nestično :) RadaJem
16. nov 2009 22:41
Vanja, dvomim, da je on. Wran misli, da je vejica desno- in levostično ločilo, gospa Katja pa, da je nestično :) RadaJem
16. nov 2009 22:55
RadaJem, oba imata očitno rada velike črke. Ja, vejice so meni tudi padle v oči Pa tema je čisto po Wranovsko
Vanja
17. nov 2009 7:32
Sem mislil,da se tukaj pogovarjate o srečanju kul,ko pa preberem ,sem globoko razočaran !
Pa brez zamere!
receptorneznan uporabnik
17. nov 2009 7:51
Saj problem je samo "foušija". ajda66
17. nov 2009 8:34
Tudi jaz sem mislila da gre za srečanje kulinarikov ker je tak naslov foruma.... škoda da ni tako Lp mina20
17. nov 2009 8:37
To je ena stara tema, odprl jo je en provokator, ki je toliko časa provociral, da so ga blokirali, zdaj obudila ena članica, ki je bila v času, ko se je registrirala na ta portal, izredno aktivna v odpiranju novih tem s takšnimi in drugačnimi naslovi in ni zdaj najbrž nobene potrebe, da tistemu provokatorju naredimo veselje in se prepiramo o lanski megli v Culukafriji. Ognjič
17. nov 2009 8:42
Tako je.
rimljanka - moderatorka Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rezanci Barilla s slanino in gobami
Pure testenine z dimljenim lososom