16. jun 2009 20:03
kdo to?
tulka
16. jun 2009 20:03
kdo to?
tulka
16. jun 2009 20:04
Aja mene bolj zanima kje je naša Nena morje, ker če bi ona tole prebrala bi bila že kakšna debata o kroglicah, samo ne spomnim se al rafaello al fererro.
jade
16. jun 2009 20:43
Ma jade, čisto prav imaš, vsi so neresni, edino jaz nenehno poskušam vse skupaj zresniti. Tam nekje v eni temi namigujejo na erotiko, pa kaj še.......... pa naj si enkrat ena ali par njih namestijo špange in se slikajo ( pa jaz se ponujam, da pomagam pri namestitvi špange, pa tudi lahko poslikam........ ).
ežoj
17. jun 2009 10:07
ežoj je napisal/a: |
Ma jade, čisto prav imaš, vsi so neresni, edino jaz nenehno poskušam vse skupaj zresniti. Tam nekje v eni temi namigujejo na erotiko, pa kaj še.......... pa naj si enkrat ena ali par njih namestijo špange in se slikajo ( pa jaz se ponujam, da pomagam pri namestitvi špange, pa tudi lahko poslikam........ ). ežoj |
17. jun 2009 10:53
Mamamia.......
lp goga
24. jun 2009 19:42
morda pa bomo sedaj izvedeli kaj je s temi sponkami in modelčki. reza
24. jun 2009 22:40
terezija je napisal/a: |
morda pa bomo sedaj izvedeli kaj je s temi sponkami in modelčki. reza |
neznan uporabnik
24. jun 2009 22:45
Na koncu koncev je pa boljš, da teh famoznih sponk ni. Kaj če se kaj skupaj zaraste, če je predolgo speto, a? japaja
25. jun 2009 3:10
Hoooočeeeem Neeeenoooo!
tulka
25. jun 2009 16:29
No, zdaj je pa že mene začel firbec matrat- a je ta španga za njo ali za njega?
čokoKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)
Pesto palačinke