Iščem knjigo

neznan uporabnik

3. jun 2009 9:43

A ni škoda? Namest da bi zlata jajca nesle, bomo pa na koncu vse scufane.. Pa moški niste nč boljš, tko da veš, ežoj, he he.. japaja

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

3. jun 2009 16:38

Vendelina jr. je napisal/a:
Jasna, ko se boš ti cepila proti izjavam tipo "homoseksualci so zame izmečki", se lahko zaradi mene cepiš tudi proti čemu drugemu. Vendelina jr.

Moram imet pa blazno malo grehov, da mi  take izpred par let naprej mečeš... Ampak me ne gane, he he. Cepivo deluje.

jasna

nina _  

član od: 31.10.2008

sporočila: 156

8. jun 2009 19:02

Joj, ne se kregat! Mislim, da ste malce preburno reagirali na izjavo. Pošteno delo si zasluži pošteno plačilo, pa če je to anikvariat ali pa "stara mamka". No, da se vrnemo na knjige, sama ne iščem ravno raritete, ampak knjigo Stepni volk (H. Hesse). Če jo je kdo pripravljen prodati: I am here. nina _

flowergirl  

član od: 26.2.2010

sporočila: 1

19. avg 2010 20:31

Pozdravljeni! Iščem naslednje stare knjige: SISTEMSKI INŽENIRING, Jože Gričar, Založba Moderna organizacija, 1988 KRIZA PRENASELJENIH OBMOČIJ - O razvijanju ekosistemskega mišljenja - Frederic Vester, DZS, l.1991 OKOLJU PRIJAZNO PODJETJE - Georg Winter, DREVO, 1994 SPLOŠNA EKOLOGIJA Z VARSTVOM OKOLJA - Bogomir Koželj, Drago Vuk, ENERGIJA ZA JUTRIŠNJI SVET - World Energy Council, Ljubljana, 1994 In ostale podobne knjige s področja naravoslovja - varstvo okolja, ekologija in podobno. Če ima kdo katero knjigo izmed zgoraj naštetih in jo je pripravljen prodati, naj mi sporoči na e-mail: mateja.post@gmail.com Lep dan, mateja flowergirl

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti