27. maj 2009 19:18
Atina je napisal/a: |
mamamia je napisal/a: | Kaj vem, ežojev stil mi je ljubši, čeprav v živo niti približno ni tako sexy kot tile dečki, ki se iz kdo ve kakšnega razloga podijo za žogo ... Ežoju včasih namreč klobuk po strani nosi ....Mamamiamamamia |
Ežoj, vidi ti to! Atina |
Atina, a vidiš kaj mi delajo, saj mamamia ni taka, ona me pozna in vso mojo lepoto, to jo je našuntala ( saj vemo kdo ). Evo, na prihodnjem srečanju kulinarike se bom slekel do spodnjic ( tukaj se pa spomnem filma: la vita e bela ), na kakšni mizi, pa naj vesoljna kulinarika vidi to eleganco, lepo zaobljen trebuh ( tega zagotovo pri tistih fuzbalerjih ne vidiš ). Pa to je razžalitev mojega dobrega ime......... pardon, videza. Čuj, jaz da nisem tako seksi v najboljših letih, kdaj pa pol bom?
Danes sem bil pri zobozdravniku ( imel namen ): moja zobozdravnica ne dela več in so me natrajbali iz ambulante, češ nisem njihov pacijent, moram si zbrat zobozdravnika. Pa evo, jaz izbral, odgovorim, nak, pravi sestra ne sprejemamo novih do septembra ( menda imajo kvoto, koliko jih bo umrlo do septembra ). Atina, a misliš da je to slučajno? Kje pa, to mi je spet zakuhala ona, saj veš kjera.
Pa, če že smetim temo, iz prve roke mi je znano ( od nekoga, ki je odrastel zraven koševskega štadiona v Sarajevu ): oče Kemala Montena ( drugač italijan, kot vojni ujetnik ostal in se poročil v Sarajevu ) je delal kot hišnik na koševskem štadionu. Ko je Kemal imel recimo 8 - 10 let, mu je oče večkrat dovolil peti po razglasu po tekmi, ko se prazni štadion. Tarat je pel sevdalinke, pravijo fenomenalno.
Glede fuzbala edino kaj lahko rečem: poznam enga, ki je hodil v gimnaziji v isti razred s takrat znanim fuzbalerjem Musemičem ( to je kot američani: moja sestra pozna možakarja ki je hodil s čistilko tiste znane igralke..........)
ežoj