30. maj 2009 6:26
Pa še z moje strani, da bo vzorec večji. Kje pa opravljaš diplomo, na Pedagoški fakulteti? Vso srečo. LP Sweetie Sweetie
30. maj 2009 6:26
Pa še z moje strani, da bo vzorec večji. Kje pa opravljaš diplomo, na Pedagoški fakulteti? Vso srečo. LP Sweetie Sweetie
19. mar 2010 23:25
Pozdravljeni! Da ne odpiram nove teme, bom kar tu napisala. Ker piše prijateljica (ni včlanjena na kulslo) diplomsko nalogo in potrebuje širši starostni vzorec populacije, sem se spomnila na vas. No, da ne bom dolgovezila, bom prilepila kar njen mail. Najlepša hvala za sodelovanje tako v njenem kot v mojem imenu! :) teya84 Mail: Pozdravljeni! Sem absolventka psihologije in pišem diplomsko nalogo na temo "Telesna samopodoba in samospoštovanje ter pogojenost samospoštovanja pri odraslih osebah". Na vas se obračam s prošnjo, da bi mi v pomagali pri zbiranju podatkov, ki predstavljajo temelj mojemu raziskovalnemu delu. Zbiranje podatkov za diplomsko delo poteka s pomočjo vprašalnika v elektronski obliki, saj menim, da je to najenostavnejši in obenem tudi najbolj ekonomični način (tako s časovnega, kot tudi z logističnega in finančnega vidika) zame in za vas. Vprašalnik je namenjeni odraslim osebam, t.j. osebam starejšim od 25 let, in je sestavljen ločeno za moške in ženske. V kolikor ciljni publiki ne ustrezate, poznate pa koga, ki ji ustreza in bi bil pripravljen vprašalnik izpolniti, mu prosim posredujte ta mail. Moj cilj je pridobiti čimveč podatkov oseb različnih starosti in ker je število odgovorov, ki jih lahko prejmem omejeno, vas prosim, da posredujete ta mail čimbolj pestremu starostnemu "naboru" oseb in ne zgolj vaši generaciji (vrstnikom). Reševanje vam bo vzelo približno 10 min. Prosim odgovarjajte iskreno, vaši odgovori so povsem anonimni. Bodite pozorni, da odgovorite na vsa vprašanja. Vsaka oseba lahko reši vprašalnik samo enkrat. Do vprašalnika dostopite s klikom na spodnjo povezavo (posebej za moške in ženske) . Ob zaključku kliknite na gumb "Končano!" in podatki se bodo avtomatsko prenesli v bazo. Ženske: http://www.surveygizmo.com/s/262847/diplomsko-delo-vpra- Moški: http://www.surveygizmo.com/s/260756/diplomsko-delo-vpra- Hvala za sodelovanje in lep pozdrav! Ana Valič
22. mar 2010 21:41
Pozdravljeni, spet jaz in še vedno isti vprašalnik. Saj veste, da se za prijatelje potrudimo. Upam, da ne težim preveč... Sicer pa hvala vsem damam in kavalirjem, ki ste pomagali in ki še boste! :) Lp, teya84 Pozdravljeni! Najprej naj se vam zahvalim, za vaš velik odziv pri reševanju vprašalnika, ki predstavlja temelj moje diplomske naloge!Vase sodelovanje mi res veliko pomeni! Zato se vam še enkrat iskreno zahvaljujem! Zaradi vašega velikega odziva, sem dosegla kvoto prejetih odgovorv za posamezen vprašalnik, zato prejšnja povezava ne deluje več. Na voljo pa je nova povezava, v kolikor bi se našel še kdo, ki bi želel sodelovati. K sodelovanju pa lahko povabite tudi vaše prijatelje, sorodnike, sodelavce in še koga! Glede na cilj raziskave sem po pregledu doslej zbranih podatkov namreč ugotovila, da je najbolje če tokrat k sodelovanju povabim predvsem ženske in moške starejše od 40let! Hvala vsem!! Lep pozdrav! Ana Valič Pa še povezave: ženske:(nova povezava) http://www.surveygizmo.com/s/264104/diplomsko-delo-vpra- moški: http://www.surveygizmo.com/s/260756/diplomsko-delo-vpra- PS: Kot zanimivost naj povem, da je zaenkrat vprašalnik rešilo kar 5x več žensk, kot moških! :D
23. mar 2010 7:01
Zanimiva anketa. Upam, da bo Ana objavila tudi končne rezultate.
Cila
23. mar 2010 11:29
Spretno sestavljeno, ni kaj! Število moških oz. ženskih anketirancev pa pač kaže na to, da si ženske vzamemo čas tudi za druge, če to komu kaj pomaga. In da so nam tudi take postranske zadeve pomembne. Moški pa običajno ob taki prošnji pomisli: "Kaj pa bom imel od tega? " Kaj se vam zdi? lep dan JAMONIKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rižota brez filtra
Najbolj enostavni piškoti s črto