Vsem ki se še spomnijo in vsem, ki so o tem nekaj slišali in o tem razmišljali voščim vesel praznik!
nola
Vsem ki se še spomnijo in vsem, ki so o tem nekaj slišali in o tem razmišljali voščim vesel praznik!
nola
25. maj 2009 22:18
Nola, vesel praznik tudi tebi in vsem, ki se počutijo mlade!
Blanchy
25. maj 2009 22:33
sem ravno prav stara, da imam same lepe spomine na ta praznik...
tulka
26. maj 2009 0:18
A ni bilo lepo, ko smo se lahko poistovetili z idejo...z idealom! Ne mislim idolatrije, ki so jo zganjali prilizniki. "Stari" je bil karizmatična oseba in na take se limajo tisti, ki so oportunisti. In hudo služijo na ta račun... Še zdaj, enkrat levi, enkrat desni....( mislim na karizmo nasploh, da me ne bi grrrrrr..ms pohrustal). Hudo narobe se mi zdi, da se sploh dovoljuje enačenje -izmov. Če ne bomo hudo kričali, nas čaka potihno brisanje peterokrake zvezde z grobovih naših prednikov, spreminjanje naših dokumentov zaradi neprimernih končnic in njih zamenjave s sch, ich, sh, ali pa s ć đ etc... Me je groza, da ponavljanje laži, le-to povzdigne v resnico. VSE NAJBOLJŠE VSEM, KI STE POJEDLI KROGLICE PREGELK! Življenje je praznik, življenje ni delovni dan!
26. maj 2009 7:59
lp
cervus
26. maj 2009 8:12
ežoj
26. maj 2009 8:58
Hvala, nola. Maj je itak super mesec. Dan mladosti pa.... Moje prvi čevlji s petko, ko so me sprejeli v mladinsko, moj prvi večerni obisk lokalne diskoteke.....nekaj let kasneje moj javni protest da je štafeta mladosti brezveze, pa majske žurke v menzi v Rožni...leta sicer tečejo, ampak tisti majski občutek, da ni nič nemogočega, da lahko storim vse, če se le zadosti potrudim, me pa ni zapustil in to je TO. Vendelina jr.
26. maj 2009 9:24
Nasja
26. maj 2009 9:34
lp goga
26. maj 2009 10:04
Smo tudi mi včeraj obujali spomine, še maili so krožili na to temo.Mamamia mamamia
26. maj 2009 13:30
JulijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gratinirani svaljki
Jagodni semifreddo