21. maj 2009 16:16
Evo, javno priznam, da sem totalen idiot!
Ko so bili naši otroci še dojenčki itak nismo imeli vsemogočnih mašin in sem pripravila hranco na način, ki je bil takrat v navadi.
Nekatere nove mamice kupijo ali pa podedujejo aparate za pripravo, gretje, vzdrževanje temperature hrane ali pijače za dojenčke itd.itd. Itak je to bogovska tržna niša..
In sem šla prav pogledat, kakšna reklama je predmet nezadovoljstva v tem primeru.
Kako že piše? Rdeče bel aparat za pripravo hrane ali nekaj podobnega?
No, skratka, jaz bi ta aparat težko opisala z besedami, kakšne konkretne oznake pa pravzaprav nima.
Zato bi najbrž jaz, zaradi lažjega razumevanja, tudi napopala tisti link? Da bi, kdor bi mi hotel pomagati z idejami za nove recepte, lahko bolj konkretno pomagal, včasih je tako, da se v vseh
pripravah, ki so namenjene "miksanju", ne da pripraviti vsega na isti način..
Kakor koli, mene danes v zvezi s pripravo hrane za dojenčke ne gane več. Na KulSLo je tako ali tako celih 29 receptov in čisto vsi niso samo za dojenčke. Jaka izbira v primerjavi s tenstanim krompirjem!
Gane me pa, če kdo nima posluha za sočloveka. Na tak ali drugačen način.
Propaganda? Sem prej z veseljem odprla vse v zvezi s šotori in nisem imela občutka, da kdo zganja propagando?
Pravzaprav pa ne bi bilo čisto nič narobe, če bi se kakšen kodeks kdaj pa kdaj obnovil. Da se ve, kdo je junior, kdo je senior, kaj komu pritiče in tako dalje?
Bi bila hvaležna. Da ne bi delala napak. Da vam ne bi kradla časa. Povzročala napore.
Da bi konji lahko prosto dirjali..
japaja