21. maj 2009 17:40
Otočanka...ne me vikat, prosim
Rimljanka....moja mami je hodila k svojemu zdravniku več kot eno leto, pa ji je samo ene kremce dajal, ki niso pomagale nič. Je rekel, da je to od sladkorne in da mora s tem živeti...Halo!! Moji teti, mamini sestri, ki je imela iste težave, torej odprte rane, so odrezali nogo pod kolenom in je čez pol leta umrla. Danes se sprašujem, kaj bi bilo z mojo mami, če je ne bi odpeljala v Avstrijo. Resnično sem hvaležna dr. Lisborgu in predvsem njegovi ženi Sofiji, ki je tako dobra dušica, z njo sem ves čas kontaktirala po telefonu, dala mi je celo svojo domačo številko in spomnim se, da sem jo enkrat klicala ob 11h ponoči, ker je mami tako bolelo, da nismo vedeli kaj storiti. Rekla mi je, da je za nas dosegljiva 24 ur na dan. Sploh ne moreš primerjat njihove prijaznosti, ustrežljivosti, lepe besede, z vsem, kar se dogaja pri naših zdravnikih. Sofija govori tekoče slovensko, tako da sploh ni problema se zmenit. Otočanka, pokliči v Avstrijo! Vsi skupaj, predvsem pa mama bo rešena neznosnih bolečin. Želim ji čimprejšnje okrevanje. Mimogrede, jaz sem Lisborga priporočila že vsaj desetim in vsi so bili uspešno ozdravljeni.
angie