21. maj 2009 21:59
Mamamia, naj trajajo posebni trenutki, na spidu... na krovu ladje... v Podlehniku... Zagrebu... Sarajevu... Mariboru... ma, kjerkoli že si!!! Vse najlepše ti želim! Vandrovka
21. maj 2009 21:59
Mamamia, naj trajajo posebni trenutki, na spidu... na krovu ladje... v Podlehniku... Zagrebu... Sarajevu... Mariboru... ma, kjerkoli že si!!! Vse najlepše ti želim! Vandrovka
22. maj 2009 8:56
Mamamia, pa ravno tisti dan sem vandrala po MB. Kakorkoli , vse dobro, sladko, eksotično, pekoče......še na mnoga leta! In seveda - na zdravje! helenag
22. maj 2009 9:13
helenag je napisal/a: |
Mamamia, pa ravno tisti dan sem vandrala po MB. Kakorkoli , vse dobro, sladko, eksotično, pekoče......še na mnoga leta! In seveda - na zdravje! helenag |
22. maj 2009 9:40
za dobre želje ni nikoli prepozno. zato vse najboljše! cellnet
22. maj 2009 18:42
Malo pozno, a bolje kot nikoli (tehnologija je zablokirala, pa nisem imela dostopa do interneta )... vse naj, naj... da bi ti šlo vse kot po maslu in da bi dosegla vse, kar si želiš sama!
Lep dan in veliko se smejte
22. maj 2009 21:47
Tudi z moje strani vse najlepše in najboljše danes (oziroma včeraj) in vse dni. buča
22. maj 2009 22:33
Tudi jaz se pridružujem čestitkam! regina
23. maj 2009 10:34
In mi še vedno kar nazdravljamo, je že 23. maj, ravno je ena prazna steklenica penine romala v smeti ... Bom proslavljala, dokler bod čestitke prihajale. Imam še mesec dni časa, moja najboljša prijateljica rada pozablja datume. Mammaia mamamia
24. maj 2009 10:53
Lepo, mamamia, ti kar nadaljuj...... daga
24. maj 2009 11:42
DAnes je že 24. maj, pa čestitke še kar prihajajo. In jaz še kar srkam penino, zdaj kar med pripravami za kosilo ... Mamamia mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bučni pire iz rumene buče
Metuljčki s paradižnikovo omako