19. maj 2009 18:07
japaja je napisal/a: |
brez nepotrebnega prepiranja: spustiš najprej vročo vodo , vmes nekomu počasi rečeš "ljubim te", tačas legionele pocrkajojapaja |
No ja, naj verjame, kdor hoče......
19. maj 2009 18:07
japaja je napisal/a: |
brez nepotrebnega prepiranja: spustiš najprej vročo vodo , vmes nekomu počasi rečeš "ljubim te", tačas legionele pocrkajojapaja |
No ja, naj verjame, kdor hoče......
19. maj 2009 18:25
tamala69 je napisal/a: |
Vanja, upam da upoštevate ukrepe proti razvoju legionele. skopirala sem ti izvleček in prilepila celoten link.3. Izvori okužbe Kako lahko preprečimo infekcijo? tamala69 |
Tamala69, že drugo zimo zapored niti jaz niti mož nisva imela niti enega prehlada... To mi več pomeni, kot pa kakršnakoli raziskava. Uh,malo veliko niti v prvem stavku
Vanjaneznan uporabnik
19. maj 2009 19:01
takrat, ko je bil napad legionele v eni izmed ljubljanskih bolnišnic, je bil to javni napotek za najenostavnejši ukrep, ki nič ne stane in je priporočljiv. da bi pa z besedami "ljubim te" legionelo pregnali..no, to pa res ne. sem pa itak imela od vekomaj navado, da sem nekaj vode, tiste čez noč postane v lajtungi, najprej ven spustila, mi je bilo bolj apetitlih. kaj čmo, sem gor zrasla v svinčenih časih... japajaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Enostavna zelena juha
Slivove rožice