Pomoč

mizarka  

član od: 24.5.2006

sporočila: 988

18. maj 2009 22:24

Pelikan, kot ti je že ena zgoraj svetovala, če si zelo čustvena take stvari raje izpusti, ker potem postane poroka bolj podobna nekemu slovesu, kot pa novemu začetku.

Jaz sem svoje domače teden prej povabila na kosilo in se jim tam v miru zahvalila za vse kar so storili zame, tako staršem, kot bratom.

Na dan poroke pa je bil samo smeh.

lp

mizarka

morska medvedka  

član od: 31.8.2004

sporočila: 2716

18. maj 2009 22:29

Zahvale in govori na porokah so zame .

Jaz se nisem nikomur zahvaljevala, ko sem se ženila (ne prej, ne kasneje) in nihče ni tega pogrešal!

MM

Riddle  

član od: 15.1.2009

sporočila: 418

19. maj 2009 16:34

zahvala pride v upoštev v primeru, da se gre o dogovorjeni poroki in si bla oddana že iz zibke...drugače pa se mi zdi, da so starši meli kaj malo vpliva na to, da sta se s tvojim odločila za ta korak. jaz sem na svoji poroki nardila malo sceno in pribila, da zdej k mam nov priimek moram it sam še na transfuzijo... tak je, zahvaljevala se nisem nikomur, sicer pa je od moje žlahte bil povabljen samo oči. pa še on ni kej dosti pripomogel k moji sreči...vse sva si z mojim cukrom zgradila sama, zato sva se zahvalila kar en drugemu - in to konkretno mwahaha Riddle Sporočilo je spremenil(a) Riddle dne 19. 2009 16:34

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti