3. dec 2009 18:43
Lepo prosim za pomoč. V tujih receptih zasledim mero "cup". Kakšno je razmerje z našimi merami? Hvala. eta
3. dec 2009 18:43
Lepo prosim za pomoč. V tujih receptih zasledim mero "cup". Kakšno je razmerje z našimi merami? Hvala. eta
3. dec 2009 18:55
Jaz bi rekla, da je to skodelica, 2 dl. Jelenckova
4. dec 2009 5:51
eta je napisal/a: |
Lepo prosim za pomoč. V tujih receptih zasledim mero "cup". Kakšno je razmerje z našimi merami? Hvala. eta |
4. dec 2009 22:29
petkica je napisal/a: |
http://www.foodnetwork.com/recipes/nigella-lawson/chocol |
4. dec 2009 22:30
Vsem hvala lepa za pomoč. Zdaj bo pa šlo eta
4. dec 2009 22:33
Tuja pakiranja masla so manjša kot pri nas... 1 stick butter je enako našim 113,5 gramom. 1/2 stick butter je torej dobrih 55 gramov kikki
4. dec 2009 23:24
kikki, hvala. katjushka
8. dec 2009 12:28
Spet jaz......... nedeljsko oddajo sem ujela ravno toliko, da sem si naredila lušte. Na koncu je namreč pripravljala lososa (skupaj z začimbami ga dala v vrečko, vse skupaj pa potem pustila stati v hladilniku mislm, da 3 dni). Če sem prav videla se je ta losos potem jedel surov.... A ve kdo za kaj se gre? Pa recept? katjushkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo
Piščančja stegna z miso pasto