19. maj 2009 5:23
Na nekih nemških straneh je podobna torta velikokrat kombinirana z bananami...najbrz je nasitno ko hudic. :). Pa 100 ljudi sto cudi. Tarja83
19. maj 2009 5:23
Na nekih nemških straneh je podobna torta velikokrat kombinirana z bananami...najbrz je nasitno ko hudic. :). Pa 100 ljudi sto cudi. Tarja83
19. maj 2009 7:54
meni je pa zelo dobra pomarančno-čokoladna kombinacija - jafa piškoti njami, zato biskvit včasih namočim z malo razredčenim sokom pomaranče. Se mi zdi, da doda tak osvežilni pridih pujsek
3. nov 2012 19:31
Jaz sem biskvit navlažila z mešanico ruma in mleka ter med kremo dodala rezine banane. Res zelo okusno
Renat
3. nov 2012 19:51
Tudi jaz dodam banane ali pa višnje se tudi super obnesejo, ker so malo kiselkaste. In pa malo praženih sesekljanih lešnikov v kremo.
Ninja24
4. nov 2012 20:48
Jaz vedno dodam v spodnjem delu torte, poleg nutele s smetano, tudi maline. Maline pač obožujem in mi čokolada s kislimi malinami zelo paše.
Lopatka
5. nov 2012 20:11
jaz pa jo bon naslednjič popestrila s karamelom ( na vrhu ali med nadevom)
patKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kraljevska jajčka s holandsko omako
Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem