Garmin 205W ali 250W, kupim, če ga kdo ne potrebuje več?
as1
Garmin 205W ali 250W, kupim, če ga kdo ne potrebuje več?
as1
11. maj 2009 22:13
Oče ima Garmin Nuv 205, naložene karte za Slovenijo, Avstrijo, Nemčijo, Švico in Hrvaško. Kartica je velika 2 GB in še dodatno nekaj vozil. Star je dobre pol leta in je v garanciji. Seveda priložim račun. Cena je 140€. Če se zanima, se mi javi. LP Petya
11. maj 2009 22:35
Samo Hrvaška ali cela Adriaroute?
Loni Makaroni
11. maj 2009 22:52
Loni ... zaenkrat je samo Hrvaška ... Je pa reko da lahko naloži tudi Adriaroute, če želiš. Petya
11. maj 2009 23:39
Tnx, sicer ne sprašujem zase, ena prijateljica tudi kupuje Jožico, ji bom sporočila.
Loni Makaroni
12. maj 2009 8:11
No, ko boš kaj vedela, se mi kar oglasi ... lahko tudi preko ZS Petya
12. maj 2009 11:49
Loni sporočam ti, da je na garminu naložena Adriaroute 2009 karta. Petya
12. maj 2009 12:21
Po še eni praktični izkušnji z navigacijo v Italiji bom tudi jaz končno uspela prepričati mojo boljšo polovico, da bo treba investirati v GPS:) Zanima me, ali je gor tudi karta Evrope in zakaj se ga prodaja? strelka
12. maj 2009 19:39
Strelka, to ga moram vprašat (ne uporabljam jaz tega), ampak je popoldan v službi pa ga zdaj ne morem. Prodaja pa se zato, ker je ugotovil, da ga ne potrebuje tolko kot je mislil, da ga bo ... Tolko kot se on vozi, skoraj avta ne potrebuje (ok, malo sem hudobna sej vem) Petya
18. maj 2009 20:40
Pozdravljeni! Če bi kdo rad mel garmina naj me kontaktira. Garmini so iz trgovine z računom in garancijo, ter naloženimi kartami. Lahko mi piše kr tukaj ali preko privatne pošte. EvoIXKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Grški pita kruh
Polnjene paprike