8. maj 2009 11:30
Vprašajte še na Karitas, na ljubljanski znajo svetovati kakšno gospo. Seveda pa ni zastonj. Čeprav je na črno, je dražje kot zavod za oskrbo na domu, ker tam prispeva še občina. teta torta
8. maj 2009 11:30
Vprašajte še na Karitas, na ljubljanski znajo svetovati kakšno gospo. Seveda pa ni zastonj. Čeprav je na črno, je dražje kot zavod za oskrbo na domu, ker tam prispeva še občina. teta torta
9. maj 2009 17:52
Z veseljem sporočam, da sem končno našel primerno osebo, tudi za po več ur na dan. Tako da je sedaj vse urejeno za njen prihod domov v petek, 15.5.2009. riba-ribica
9. maj 2009 19:16
Lepa novica, naj ribe-ribica z veseljem pride domov! Srečno!
rimljanka - zasebno mnenje
9. maj 2009 19:34
Superca! In naj lepo napreduje še naprej, pa morda je celo vidimo na pikniku, ko bo. Je bila tudi na prvem štajerskem srečanju, še zraven mene je sedela.
Loni Makaroni
10. maj 2009 14:02
Tudi jaz se je spomnim. Dolores
15. maj 2009 21:03
Riba-ribica Sedaj je večer in vrjetno si že doma v krogu svojih najdražjih,tebi in vsem tvojim želim,da vam prve skupne urice po vrnitvi domov minejo čimlepše.Ostanite optimisti in se še naprej trudite.Nepozabite zaa dežjem vedno posije sonce. chappy
28. maj 2009 17:25
Rada bi vam sporočila lepo novico: verjetno je Ribi-Ribici sin povedal, da sem jim pomagala dobiti negovalko Saro,zato ji je Riba-Ribica pokazala v imeničku mojo telefonsko številko in sta me poklicali. Seveda sem v glavnem govorila jaz, Riba-Ribica pa mi je pritrjevala z "ja". Sem bila zelo vesela, ker sem videla, da me je vse razumela. Menda se imata s Saro lepo, veliko se smejeta, Riba-Ribica ji celo pomaga zlagati perilo. Zelo sem vesela, ker vidim, da lepo napreduje, menda ji le ena roka ša bolj nagaja. Rekla sem ji, naj čimpreje spet začne delati čipke in spet pride na Kulslo, da jo vsi težko čakamo. Lep pozdrav vsem.
Dušanka
28. maj 2009 17:34
Dusanka, tale novica je pa res za:
lp
cervus
28. maj 2009 18:40
Duši tole je res krasna novica! Lepo jo pozdravi, ko se spet slišita! pozdravček tudi tebi in Vojku,
28. maj 2009 18:50
Na svetu so še dobri ljudje.Vse pohvale DušankiRiba Ribici pa želim čimprejšne okrevanje. kalciclKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti s paradižnikovo omako in baziliko
Spaghettoni z omako iz kozic, paradižnikov in sveže bazilike