30. maj 2009 13:25
Hervis. Lp tejka77
30. maj 2009 13:25
Hervis. Lp tejka77
30. maj 2009 13:40
Ja, tudi jaz sem jih videla v Hervisu.
Tanja05
30. maj 2009 20:25
Če misliš kopalne hlače (daljše, ohlapne z vzorcem) jih dobiš tudi v trgovinah Beti, Skiny in še kje. sonce51
30. maj 2009 20:33
V New Yorkerju, cena pa okrog 15 evrov. nina _
30. maj 2009 21:28
Uuu,najlepša hvala!V pondeljek grem v napad :) Roncolino
1. jun 2009 16:52
Oprostite, kaj to mislite pod - kopalne hlače? MARTA1
1. jun 2009 17:50
Če prav razumem (in glede na lansko množico deklet v takih hlačah na plaži) so to kopalke, podobne moškim "boksericam" oz. so pač kpalne kratke hlače iz materiala, ki se na zraku zelo hitro posuši.
na tak način:
(slika iz tele strani http://www.zappos.com/n/p/p/7514520/c/3.html )
Mojca
1. jun 2009 17:51
Jap jap,tole iščem :).Tele roza so prav bombastično lepe Roncolino
1. jun 2009 17:54
Pa ja imaš potem čisto bela bedra, Roncolino..? A ni škoda skrivat nogice :) RadaJem
2. jun 2009 0:30
RadaJem, pa saj niso tako grozno dolge te hlače, lepe dolge nogice je še vedno dobro videt ven. Meni se zdijo pa zelo fajn in uporabne (sicer imam za kopanje najraje čim manj blaga na sebi - če se le da nič), si nameravam pa tudi jaz letos ene omisliti - za hiter skok s plaže v oštarijo ob plaži ali pa vožnjo na čolnu, da te v tazadnjo ne žuli tista guma, pa tudi puncam, ki si želijo skriti malo kakšno kilco okoli bokov prav pridejo.
Edino navadit se je treba, da to niso navadne kratke hlače - moja nečakinja je lani (prej vajena samo bikinija) "po navadi" vtaknila v žepek na takih hlačah ključ od avta, pa seveda pozabila nanj (itak - v bikiniju ne bi). In čez nekaj časa skočila v vodo. No, na srečo se je ključ z izpiranjem s sladko vodo in sušenjem dalo rešiti ... vmes so imeli že zelo črn scenarij, kako se s Korzike vrniti domov brez avta.
MojcaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Goveji golaž iz pečice
Masleni brizgani piškoti