24. maj 2009 0:00
Evo, lidka, vidiš kaj si mi naredila, zdej pa ve, da sem jaz en sexi mladenič ( v najboljših letih ), najbrž se bo zaljubila pol pa....................
ežoj
24. maj 2009 0:00
Evo, lidka, vidiš kaj si mi naredila, zdej pa ve, da sem jaz en sexi mladenič ( v najboljših letih ), najbrž se bo zaljubila pol pa....................
ežojneznan uporabnik
24. maj 2009 0:08
iz tvojih ust v božja ušesa! pol pa.. pol bo pa tlele dolgčas?! japaja
24. maj 2009 0:15
tole brat je stokrat bolje kot gledat TV...
tulkaneznan uporabnik
24. maj 2009 0:19
noč ma svojo moč.. japaja
24. maj 2009 0:31
tulka je napisal/a: |
tole brat je stokrat bolje kot gledat TV... tulka |
Pa še kaj drugega tudi!
Vanja
24. maj 2009 17:22
Vendelina ali katera druga, nekaj mi ni jasno. Ali se samoporjavitvena krema ne spere z vsakim tuširanjem? Če se namažem po tuširanju, pa se naslednji dan stuširam in ne namažem s samoporjavitveno kremo, ali ni učinek enak niču? Sprašujem namreč zato, ker je bilo zapisano (ne vem točno, kdo je napisal), da če se redno mažeš s samoporjavitveno, da se učinek po nekaj dneh pozna v lepem odtenku, ki ga potem samo vzdržuješ. Če bi to držalo, potem tuširanje in kopanje odpade ali se motim?
24. maj 2009 17:24
malo se spira ja. pa tud brisače imaš malo rjave, po nekaj dneh zgledaš ko da bi mel zlatenico pa še lise.. bannanna_v_slo ;)
24. maj 2009 17:30
Saj vem, da je uporaba samoporjavitvenih krem lahko ena velika packarija. Žal pa mi število pigmentnih znamenj narašča, zato se soncu izogibam, ne bi pa rada bila belouška :))))
24. maj 2009 17:32
Bistvo je v tem, da se namažeš diskretno. Sama prav nič ne kompliciram, namažem se s samoporjavitveno kremo, potem čez še z Dove kremo, pa je vedno fajn. Čez par dni rjava barva izgine, kam, nisem posebej pozorna. skratka - ne opazim rjavih brisač, oblačil, rjuh... Flekasta pa tudi nisem. Meni so te kreme super, ko le ne bi vse po vrsti tako smrdele.
jasna
24. maj 2009 21:22
Zanima me, katero samoporjavitveno kremo pa uporabljaš? Jaz sem se včeraj namazala s Dove in imam kolena rumena ko rumenjak. Namazala sem si samo noge, ker sem šla na piknik v capri hlačah in imam zelo bele noge. LP Sonce sonce51Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Peresniki z omako puttanesca
Šahovnica