Poletni oblačilni report

TORTICA  

član od: 5.8.2002

sporočila: 990

22. maj 2009 8:55

smrketa je napisal/a:
Vendelina jr. je napisal/a:
Torej, punce, če v resnici katera misli, da je najlepša tako "bolj naravna" in da ga ni čez "komot oblačila" in da "kaj mi bo lepa zunanjost, ga ni čez mojo notranjo lepoto"....a niste malo prevelike za take pravljice? Punce, mati narava se je dolgo trudila, da bi skreirala nekaj tako popolnega kot je ženska in ni razloga, da bi te darove zdaj metale proč. Vendelina jr.
Vidiš, tu si pa sama sebi kontradiktorna: če nas je mati narava naredila čudovite, potem res ni potrebe, da kvarimo to čudovito delo s petkami, šminkami, nakitom ... Drugače pa vsaka ti čast, res se potrudiš in super napišeš, z užitkom berem tvoje poste o oblačenju. Se najde dosti uporabnega v njih tudi za tiste, ki smo malo manj "modno osveščene", hihi. smrketa
Smrketa, sorry, tu ni kontradiktornosti! Narava nas je res naredila lepe ampak je treba to lepoto vzdrževati, negovati in povdarjati zlasti tisto kar je edinstveno na vsaki od nas! Se zelo strinjam, da smo vse premalo ženstvene.....pa sama še kako cenim (tudi) notranjo lepoto. Vendelina kapo dol, res se potrudiš za nas! Sporočilo je spremenil(a) TORTICA dne 22. 2009 08:56

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

22. maj 2009 9:58

Ežoj, živjo, BTW, a si še v fazi vijola underwearja? Vendelina jr.

KARMINA  

član od: 17.11.2003

sporočila: 755

22. maj 2009 10:16

ežoj Pa, recimo, v hišnih copatah in pižami lahko greš do najbližjeg marketa, v večji trgovski center pa ne. ežoj
Ežoj, zdaj si mi pa razjasnil neke stvari. Že nekaj let se sprašujem zakaj naš sosed vsako jutro paradira po ulici v črtastem "šlafroku". Torej po ulici in do bližnjega marketa lahko, naprej pa ne... K

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

22. maj 2009 10:23

He, he. Vendy je spet zadela v črno. Itak, bejba raztura... Ežoj, moja Zala verjame, da se škrati (tisti naši, ki živijo pri nas v stanovanju) umivajo enkrat na mesec, zato imajo malce umazana zašiljene ušesa pa pol slabo slišijo ipd... : ) : ) : ) p.s. Jože, tole je med nama, a maš kaj Uree za mene? Sem včeraj stresla v rdečo barvo, mam vse zapacano. Če imaš, se čujeva na ZS. lidka [sonce]

neznan uporabnik

22. maj 2009 11:02

Na! Zdej pa maš, ežoj! Upam, da prideš živ iz izvidnice. Pa magari brez vijočnih spodnjih gat? japaja

barbara_s  

član od: 21.3.2008

sporočila: 50

22. maj 2009 13:14

Joj super. Ja, jaz se zdaj počasi "učim" primernega oblačenja. Mami me je naučila čisto narobe :) Največji problem imam z izbiro primernih oblačil: kaj je OK za v gledališče, kaj se obleče, ko greš na poslovno kosilo, kakšno krilo je primerno za intervju za službo... Danes zjutraj sem se spomnila, da sem imela za svoj maturantski ples oblečen nek kostimček (obleka do kolen + reklček) - čista poslovna klasika, dobro je zgledalo, ampak za maturantski ples pa... Saj sem se v tem zelo dobro počutila, vendar če bi se zdaj še enkrat oblačila za maturantski ples, bi sigurno izbrala nekaj drugačnega. Tisti kostimček je bil primeren za kakšno poslovno zadevo, ne pa za na maturantski ples.... No, podobnih "kiksov" je kar nekaj. barbara_s Sporočilo je spremenil(a) barbara_s dne 22. 2009 13:14

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

22. maj 2009 13:32

Hja, mame znajo bit včasih mal konzervativne... Ojej, se spomnim svojih kiksov, pa kiksov moje mame, pa kok se je upirala... No, potem je dobila enkrat uno "2. pubertetniško fazo", pa je samo po trgovinah letala po cunce, smo jo komaj brzdali. Pa da ni vlačila gor nekih hudih dekoltejev, neprimernih njenim letom. Zdaj se pa ne ubadam več s tem, mamino "obdobje" eksperimentiranja po 40 se je pa tudi umirilo... Barbara, ko boš obvladala to, kar si napisala, boš pa ugotovila, "gušt" ko prelivaš poslovno, za v gledališče, pa kežual vse skupaj. In boš dobila svoj stil. In boš zgledala udarno hudo, boš videla... : ) lidka [sonce]

dolenjka3  

član od: 2.11.2008

sporočila: 14

22. maj 2009 19:09

Danes sem bila v ZARI, kot je svetovala Vandelina. Tako sem si želela kakšne ga krila ali kavbojke za moje proporce. Pa nič in nič, vse ozko, kratko, nabrano, ko pa sem se v garderobi še videla v ogledalu, me je čisto vse minilo. Š enkrat Vandelina (na ZS mi nisi odgovorila, mogoče ga nisi dobila), res imama zelo močne noge, po celi dolžini, tako, da se bojim tiste dolžine krila nekaj čez koleno, mogoče bo v petkah malo boljše izgledalo. Kakšno samoporjavitveno kremo mi svetuješ, da ne bom rumena in lisasta. In kako je potem s tem mazanjem, se moraš kar naprej mazati, tudi poleti, na morju? Kaj pa kroj krila in obleke, katere naravnost obožujem? Kaj bi svetovala za mojo hruškasto postavo? Please, help me. Lep pozdrav vsem iz soparne Dolenjske. dolenjka3

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

23. maj 2009 5:09

lidka, ne me klicat po imenu, bo zvedla Vendy kako sem prišel do nicka, bo izdelal moj psihološki profil, pol sem oplel.

ežoj

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

23. maj 2009 5:22

japaja, mal se bom potuhnil, pol pa oblečem bele gate ( da ne bojo me spoznale, v viola gatah me takoj spoznajo ), pol pa akcija.

ežoj

Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 23. 2009 05:23

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti