Poletni oblačilni report

majamarko  

član od: 26.9.2003

sporočila: 2565

20. maj 2009 12:03

spagon je napisal/a:

Vendy kje to nabavim?

Vendelina jr. je napisal/a:
@mimika: v stiefelkoenigu in massu. In vedno nalepim tisto schollerjevo blazinico, ki se ji reče party hill blazinica in jo prodajajo v sanolaborju...in prsti ne uhajajo ven.
lp, m

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

20. maj 2009 12:37

Uuu, Buffalo čeveljčki. Lepi. Super za hodit, always. Pa Bronx tudi, sem si kupila pozimi škorenjce, z 10 cm peto, pa sem celo Bratislavo obrnila, peš, noge so me sicer bolele od hoje, to že, ni bilo pa panike zaradi čevlja samega, : ) lidka [sonce]

spagon  

član od: 12.6.2007

sporočila: 1133

20. maj 2009 12:40

Tanja in majamarko hvala, sem šla nazaj brat, ker sem vedela, da se je o tem že govorilo, pa sem bila očitno površna

saša

spagon  

20. maj 2009 12:42

lidka je napisal/a:
Uuu, Buffalo čeveljčki. Lepi. Super za hodit, always. lidka

No glih to je bilo zame največje presenečenje. Ker peta je tanka in visoka, ampak so tako udobni in nosljivi, da kar nisem mogla verjet.

Pa prodajalka mi je rekla naj grem k čevljarju, da mi da na podplat gumo, ker mi lahko premočijo, če me ujame dež. Moram res to naredit?

saša

evagirl  

član od: 4.10.2007

sporočila: 276

20. maj 2009 13:14

Kje se pa te Bronx dobi?Zgledajo hudi! evagirl

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

20. maj 2009 13:30

Spagon, čevelj z usnjenim podplatom je čevelj za lepo vreme. Čevelj, ki si ga kupila, je čevelj za ustavljanje prometa v lepem suhem vremenu. Če te bo v tistih čevljih ujel dež v stilu nevihte in da bi bilo naenkrat veliko luž, se boš pač sezula in damsko bosonogo hodila po asfaltu skozi dež in to je to. To je, btw, na en svojevrsten način zelo seksi početje. Ne uničuj ravnokar kupljenih šuhov z gumo na podplatu. Se ti bo samo noga odveč potila in te bo potem vse žulilo. Za dež se pa nosijo take in drugačne gumarice. Tudi boš videla jeseni, da so jesenski čevlji bolj na robust-gewust fazone narejeni, pomladni čevljčki so pa fukiš. Vendelina jr.

jass  

član od: 9.4.2006

sporočila: 521

20. maj 2009 13:40

Madonca sem vam fouš teh high hill sandalčkov. Včeraj sem še enkrat šla probat ene v Humanicu, pa so tako visoki da bolijo noge. Pa moja višina več ni sorazmerna z višino mojega šefa. So pa hudi, taki umazano zlati, na 20 eur znižani. Smrk smrk... jass

spagon  

20. maj 2009 13:43

Vendy hvala. Sem bila tud sama skeptična glede tega. Se mi zdijo čeveljci čist prelepi da bi jih uničevala z neko gumo

No še nekaj naj vprašam. Nabavit si moram en modrček, tak bolj push up in podložene sorte, ker me je bolj malo spredaj. Kaka ideja kateri so najboljši in kje jih nabavim? Muchas gracias!!!

saša

Sporočilo je spremenil(a) spagon dne 20. 2009 13:43

Vendelina jr.  

20. maj 2009 14:11

Spagon, gabarite za linžerijo sem ti dala na ZS. However, če imaš pa gala oblekico na tenke naramnice ali pa na korzet varianto (ne vem točno, kakšno oblekico imaš), bi pa jaz raje vzela košarice, ki jih prodajajo v Klari (trgovina s šiviljskim materialom) na Rimski in jih prišila na obleko. Namreč, oblekica s tenkimi naramnicami ali korzet varianta oblekice čez nekaj časa slabo prenaša modrček brez naramnic (pa tudi, če je najboljši model) in potem imaš siutacijo, ko obleka leze dol, modrc pa gor in potem se izpod obleke na hrbtu prerine tista zaponka od modrca. V izogib temu se dekoltirane obleke podlagajo s košaricami (stane en par 5 EUR ali nekaj takega). Skratka, če imaš pa to situacijo, mi pa po ZS povej, da ti dam navodila, kakšne košarice kupi in kako jih prišij. Vendelina jr.

Vendelina jr.  

20. maj 2009 14:16

@jass, draga moja, kupi si tiste čeveljčke, ki so ti padli v oko. Bolečina nog ni nič proti bolečini imenovani "nisem vzela TISTIH LEPIH ČEVLJEV!". Glede višine se pa ne sekiraj. Moški, ki da kaj nase, ve, da se njemu poveča ugled, če je njegova partnerka postavna in ve, da ni čisto nič manj moškega, tudi, če je morda za kak trenutek v njeni salonarski senci. Moški, ki pa tega ne vedo - s takimi pa itak nismo, a ne? Vendelina jr.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti