19. maj 2009 11:31
@mimika: v stiefelkoenigu in massu. In vedno nalepim tisto schollerjevo blazinico, ki se ji reče party hill blazinica in jo prodajajo v sanolaborju...in prsti ne uhajajo ven. Vendelina jr.
19. maj 2009 11:31
@mimika: v stiefelkoenigu in massu. In vedno nalepim tisto schollerjevo blazinico, ki se ji reče party hill blazinica in jo prodajajo v sanolaborju...in prsti ne uhajajo ven. Vendelina jr.
19. maj 2009 20:36
A imajo tele čevlje z "naloženim" podplatom tudi v varianti brez kazanja prstov ali ne, pri nas jih itak nimajo ne v eni ne v drugi verziji, bo treba v Lj.
jade
19. maj 2009 20:53
Jadič, mi te vsi nestrpno pričakujemo... Vendelina jr.
20. maj 2009 10:14
Končno sem jih našla! Sicer nisem iskala sandalc, ampak ko sem videla te čeveljce, ni blo druge kot da sem jih kupila :) Pa še znižani so bili.
saša
20. maj 2009 10:28
Pridna punca. Nabavi še party hills blazinice, da toes ne bodo trpeli. Vendelina jr.
20. maj 2009 10:44
Hudi so! Čestitke ob odlični izbiri! Košuta
20. maj 2009 11:27
Vendelina jr. je napisal/a: |
Pridna punca. Nabavi še party hills blazinice, da toes ne bodo trpeli.Vendelina jr. |
Vendy kje to nabavim?
saša
20. maj 2009 11:47
Jade, imajo, videla sem jih v Humanicu v City parku. So mi padli v oči, ker imam fobijo pred golimi nožnimi prsti.
katka http://katka-lopatka.moj-album.com/album/5
20. maj 2009 12:01
spagon je napisal/a: | ||
Vendy kje to nabavim?saša |
Jaz te zadeve nabavim v DM-u ali Sanolaborju
Tanja05
20. maj 2009 12:03
spagon je napisal/a: |
Vendy kje to nabavim? |
Vendelina jr. je napisal/a: |
@mimika: v stiefelkoenigu in massu. In vedno nalepim tisto schollerjevo blazinico, ki se ji reče party hill blazinica in jo prodajajo v sanolaborju...in prsti ne uhajajo ven. |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ocvrtki s sirom in salso verde
Orehova potica po receptu moje mame