4. maj 2009 13:52
Okej, jaz sem ta vikend kupila en tak, blazerček, do pasu. Je rezan pod prsmi, z okroglim ovratnikom,potem se nekako balonasto, ampak zelo rahko napihne. (Ojoj, kaj bo rekla Vendelina). Pa sem ga gledala, pa se zmrdovala, ko sem ga pa pomerila. Sem si rekla, "uuuu" in ga vzela. Je bil prav smešno poceni. (doma je tudi najdražji pohvalil z "uuu"). Danes ga imam gor, spodaj pa rožnaro majčko s čipko, pa ozko črno krilo do kolen, klasika brez katere ne morem. In moram rečt, da se prav fino vidi tista oblina v rožnati barvi spodaj. Imam namreč postavo peščene ure, čez pas sem torej ozka. Tako da, ni vedno "feler", če je kaj čudnega tako, navzven, je treba pomeriti, da se vidi. No, ker pa s svojim najdražjim zelo opazujeva svet okoli sebe, sva opazila naslednje. Ženske, ki imajo malce preveč kil, ali pa so majhne, kar avtomatično naredi vtis "bunkice" in nosijo JEANS. Ja, jeans hlače, po možnosti zapasane s pasom, gor pa oprijeto majco. Si predstavljate, da se "šlauf" vidi spredaj čez pas, ob bokih in prav tako zadaj. Še večji žur je, ko je majčka tako kratka, da se ti "šlaufi" vidijo na golo kožo, kar pa prakticirajo predvsem mlajše mule. Za mene je skoraj ni bolj odvratne stvari. Naredim kar: BRRRR... Vsak šlauf se da dostojno prikriti. Potrudite se. Jeans kavbolje nosijo bejbe z dolgimi nogami, ker jeans zna malce poudariti postavo, se pravi, nas naredi širše. Bejbe, ki imajo dolge noge, ni nujno, da do neke suhice, lahko imajo tudi tazadnjo malo večjo, pa se v jeansu fantastične. In te si lahko špogajo tudi nizke balerinke. Vse ostalo deluje kot "potonfl bunkica". Jaz iz naštetih razlogov jeansa ne nosim na hlačah, ker vem, da lahko v kakih drugih zgledam 100% boljše. In tukaj jaz vidim tisto ležernost in neobremenjenost in nekritičnost. Ne govorit, da je NI. Pa sem zdajle zijala po Dunaju, ko so bejbe slečene čisto, brez žab, v sandalcih, flip-flop... Gor je že ornk poletje, jaz sem pa komaj v mrežaste žabe zlezla... IN JA; DEPILACIJA JE NUJNA za ta letni čas... lidka [sonce]