15. maj 2009 20:37
Cene so odvisne tudi od DDV-ja. Nemčija na primer ima nižjega kot SLO in posledično so njihove cene nižje. mimika
15. maj 2009 20:37
Cene so odvisne tudi od DDV-ja. Nemčija na primer ima nižjega kot SLO in posledično so njihove cene nižje. mimika
15. maj 2009 20:58
Je pa hecno, ko proizvajalec na deklaracijski listek napiše ceno, naši vrli trgovci jo pa ali odtrgajo stran ali pa prelepijo s "slovensko" ceno (tudi če je proizvajalec napisal priporočeno ceno v evrih na splošno).
16. maj 2009 9:03
Jaz v Zari kupujem tisto, kar ima oznako Zara Woman. Ti kosi so zelo kvalitetno izdelani. Zara Basic je bazična: materiali so poceni, krila niso podložena....to preskočim. Drugače bi pa rada omenila, da bo treba stopala pripraviti za sandalce in paščke na čevljih. V trgovinah tipo Sanolabor imajo en hansaplastov produkt v tubici, stane 5 EUR in s tisto kremo si namažeš stopalo tam, kjer so paščki od čevljev. Čez kakih 10 minut si obuješ sandal in potem lahko cel dan hodiš okoli pa tisti paščki ne bodo ožulili. Ta isti učinek dosežete tudi, če kožo na stopalih na mestih, kjer bodo paščki, namažete z vazelinom. Vendelina jr.
16. maj 2009 9:15
Zadevo z enakim učinkom lahko kupite v vseh lekarnah ( upam ) pod imenom: Hansaplast, Blasen -Schutz Gel , ljubkovalno tekoči obliž.
F r i n a
16. maj 2009 15:34
frina je napisal/a: |
Zadevo z enakim učinkom lahko kupite v vseh lekarnah ( upam ) pod imenom: Hansaplast, Blasen -Schutz Gel , ljubkovalno tekoči obliž. F r i n a |
16. maj 2009 19:05
Zelo funkcionira. Smo zelo različno občutljvii glede obutve na golo kožo, ampak tudi bolj občutljive dame so navdušene. Vendelina jr.
16. maj 2009 20:59
Glede na to, da moje levo stopalo trenutno prestaja prvo fazo halux valgusa, bodo letos paščki, žal, odpadli. Oni dan se je nogi v sekundi 20 zmešalo od bolečin, ko sem si zjutraj obula lanske sandalčke s paščki. Zanimivo, da samo v takih sandalih. Prosim za nasvete, kako rešujete podobno problematiko.
Kreme, ki ste jih omenjale proti ožuljenju, tudi meni pomagajo.
Proti potenju pa zanesljivo pomaga Gehwolov sprej.
Anja
18. maj 2009 9:58
Kaj je halux valgus? Vendelina jr.
18. maj 2009 10:06
Google pravi da deformacija prsta na nogi? Aja pa naj še povem, da še nimam nič za poroko... ZačetnicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pure svedri s paradižnikom in baziliko
Odlično hitro kosilo