13. maj 2009 21:11
Vidim, da sem spodbudila burno razpravo. Naj mi bo oproščeno.
Rada bi samo razložila stavek o razdajanju oblačil, ki niso za nikamor. In da ne bo ostalo pri nerodnem izražanju, še manj pa pri poniževalnem odnosu do kogarkoli, bom razložila. Omenjeno jeasn krilo sem prav z veseljem nosila v službo (delam v znanosti, torej dress code ni določen oziroma kakorkoli zavezujoč), odnesla pa sem jo (kot še nekaj ostalih tovrstnih oblačil) tudi na drug konec sveta. Za sproščeno neformalno večerjo. In potem sem prebrala o spranem jeans krilu (tako je bilo kupljeno), da to ni primerno za nič drugega kot za lahkotno potikanje po mestu v prostem času. In s to mislijo sem ga dala na kupček za dobrodelne namene.
Sproščeno - to je del mene - sem potem o tem pisala na forumu. In kdo bi si mislil, da bom spodbudila cel kup razprav. Stara modrost pravi, da se za dobrim konjem vedno kadi, vendar je bil v tem primeru vsako razpihovanje ognja povsem nepotrebno.
Zaključek. Kupila si bom novo jeans krilo, ki bo v skladu z dress code casual urbane mode.
Vam lejdis pa želim nakupe, ki ne bodo najedali vašega finančnega položaja in bodo nadgrajevali vašo notranjo lepoto.
mimika