Poletni oblačilni report

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

13. maj 2009 12:54

@japaja, Da se ne bova tule sprenevedali, da ti kao malo na splošno nekaj pišeš, ker si bolj sveža in se novim članom malo zamiži nad kakšno začetno nerodnostjo... Draga moja, prozorna si. Že nick "japaja" asocira na nekoga z gardom "vi, kar govorite, ampak ni tako, jaz že vem, japajade, kar razlagajte mi pravljice, kar govorite, pa kaj potem, če imate kakšno šolo, a mislite, da ste kej boljš od nas, malih ljudi...." in glej ga zlomka, ti res v do sedaj prikazanih elementih ustrezaš svojemu nicku. In, daj, malo beri za sabo. Tista o empatiji je pa res kronska: drugim bereš levite o njihovi neobčutljivosti, potem pa na koncu poveš svoj primer, ko si hotela biti dobrotnica, pa se ti je sfižilo in zdaj pa sploh ne boš. Boš raje druge učila o empatiji ali kaj? Za začetek tako, da mene pozivaš, da eno javno seanso odprem z nekom, ki rabi pomoč (ker bolj intimne stvari je pa skoraj ni, ti bi pa to javno). Pa to je podobno kot tisti butalski kovač, ki sam ni znal kovati in je sklenil, da bo raje druge učil, kako se kuje. In tista o slepih in enookem kralju. Če že uporabljaš metafore, na koga in na kaj se tisto v resnici referira? Kdo je slep in kdo je enooki? Ker, če je takole na splošno in smo vsi slepi, me za vraga zanima, kateri enooki je moj kralj. Če je pa takole na posebno in posamično je pa tako, da če si ti kraljica, imaš samo eno oko, če pa nisi kraljica, si pa slepa.... In tu se tako neverjetno ponuja še tista metafora o slepi kokoši, ampak bom tolikanj dama, da je ne bom izvedla.... Vendelina jr.

tulka  

član od: 9.8.2008

sporočila: 2960

13. maj 2009 13:42

Japaja, meni si pa všeč.

tulka

neznan uporabnik

13. maj 2009 13:57

Vendelina (junior?), hvala za razsvetlitev. Pregovor o slepi kuri, ki tudi zrno najde, je krasen. Tako kot vsi pregovori. Tudi tisti, kako mačka zamijavka, če ji stopiš na rep. In ja,sem prebrala za sabo. In tvoje še dvakrat. Mi je všeč, kako ti jezik teče, glede vsebine pa.. Sicer imaš pa ti za vse svojo razlago. Kar največ pove o tebi sami. No, dokler si junior, ti ne zamerim nič. Vsak rabi svoj čas. japaja

neznan uporabnik

13. maj 2009 14:01

Ojoj, tulka, neeee! Glede na tvoj nick bo še kdo rekel da tuliš z mano v isti rog? japaja

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

13. maj 2009 14:13

A lahko v bodoče preverite, kdo kaj napiše, in če pač tisto napiše oseba, ki vam gre na živce, enostavno preskočite??? Življenje bo takoj lepše ...

Atina

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

13. maj 2009 14:14

Punči, vsak ima izbiro, ali bo oblikoval svoj forumski profil na temelju svoje edinstvenosti in neponovljivosti....ali pa tako, da se bo zaletaval v druge. In ker si ti izbrala maniro zaletavanja vame, si naredila dvakrat nespametno. Prvič zato, ker si se takoj na začetku predstavila kot zaletavo in prepirljivo bitje in drugič zato, ker za zaletavanje vame, pa, ljubica, nažalost nemaš dovoljno utakmica u nogama. Kar se mene tiče, je najin dialog na tej točki končan. Sva že itak preveč smetili. Vendelina jr.

tulka  

član od: 9.8.2008

sporočila: 2960

13. maj 2009 14:15

mojega nicka še niso secirali... še čakam... in se ne bojim nikogar

tulka

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

13. maj 2009 14:17

Dekleta, prosim če se pomirite in vrnete na temo!

Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

13. maj 2009 14:53

Atina, točno to jaz počnem.

Drugače pa, verjele ali ne, ampak jaz sem danes zjutraj krilce oblekla za v službo, pa črne luknjičaste nogavičke in moje črne balerinke. Sigurno imam vročino, v službi so me takoj vprašali, če je kaka slovesna priložnost. No, pa še novo barvo las sem si omislila, sem šla spet med fatalke.

Loni Makaroni

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti