Poletni oblačilni report

neznan uporabnik

13. maj 2009 5:44

meni je dalo misliti že zdavnaj. in nikoli nisem dala ničesar v dobrodelne(!) namene, kar ni bilo za nikamor. če ni za nikamor, ni za nikamor! sicer to ni več nobena dobrodelnost ampak navadno preseravanje. japaja

VilmaS  

član od: 10.10.2003

sporočila: 1067

13. maj 2009 6:26

japaja je napisal/a:
meni je dalo misliti že zdavnaj.in nikoli nisem dala ničesar v dobrodelne(!) namene, kar ni bilo za nikamor.če ni za nikamor, ni za nikamor! sicer to ni več nobena dobrodelnost ampak navadno preseravanje.japaja

...in najbrž nikoli še nisi v nekem forumu, ki naj bi bil sproščen, malo nerodno napisala stavek, ki bi ga prežeči pikolovci prežvečili do obisti in mu pripisali popolnoma drug pomen, kot si ga imela ti mislih... Japaja, kar zavidam ti.

LP, V.

neznan uporabnik

13. maj 2009 6:46

moram rečt da se zelo hitro učim, sem postala pikolovska tukaj na tem forumu, hehe.. sicer je pa res, da če hočeš najti pikico, jo boš našel. jaz osebno raje iščem smeh in sonce. to tudi najdem. (no, ponoči najdem zvezde, če ne drugje, v očeh) v zvezi s pripombo o dobrodelnosti: niti porajtala nisem pravzaprav, kaj se je mimiki zapisalo v njeni sproščenosti. potem sem prebrala rimljankino opombo. velikokrat se narobe izrazim, velikokrat naredim napake, velikokrat nisem perfektna. in potem sem vesela, če mi kdo prijazno (PRIJAZNO) pomaga, da se poboljšam. ni mi treba zavidat. japaja

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

13. maj 2009 7:03

Ježešna, kako je enostavno najti dlako v jajcu pri drugem, pri sebi pa nikoli nič. V dobrodelne namene dajemo oblačila, ki jih sami ne nosimo več, ker iz različnih razlogov ocenimo, da jih mi ne moremo več nositi (in pač niso za nikamor, za noben kraj in za nobeno dejavnost, ki jo počnemo), dasiravno oblačila niso poškodovana. Vendelina jr.

neznan uporabnik

13. maj 2009 7:48

pred mnogimi leti se je moja prijateljica znašla v trenutni stiski. soseda ji je podarila nekaj oblačil. ki niso bila za nikamor. in je to mojo prijateljico na tak način prizadela. sva se pogovarjali o tem in najprej sem ji rekla, naj bo vesela zaradi dobrega namena in da verjetno ni bilo mišljeno drugače. in mi je prijateljica razložila, da se je počutila ponižano in stigmatizirano. pravzaprav mi je razlagala svoje občutke tako dolgo, da sem dojela. empatija je nekaj, kar veliko ljudem manjka. dobrodelnost je lahko velika zanka. sta pa real life in akademsko nakladanje dva različna pojma. v istem življenju, ki je skupek vsega. itak. in ja, ježešna, kako je enostavno najti dlako v jajcu pri drugem, pri sebi pa nikoli nič. od gospe ene in edine sem se pa tudi sama marsikaj naučila. in verjamem ji tudi zato, ker postaja z leti vse lepša. tako kot pravijo, tvoj obraz je tvoja zgodovina. marsikomu botox ni potreben, hvalabogu. japaja

neznan uporabnik

13. maj 2009 8:48

pa še nekaj: glede na to, da je tema pomladni oblačilni raport in je govora o zadnjih modnih smernicah.. se mi zdi, ma kaj, nič se mi ne zdi, vem, da bi bili tudi tisti, ki nimajo sredstev za najnovejše modne hite, radi oblečeni in urejeni tako, da se že od daleč ne bi videlo kako jim ne gre dobro. zato zame že dolgo ni več merilo, da nekomu nekaj dam, kar je "nepoškodovano". dam lepe stvari, ki sem jih že dovolj dolgo nosila, a so še vedno v trendu, ostale zadeve pa ponucam za svojo delovno obleko, za enkratno zaščitno obleko pri hišnih opravilih, nekaj od tega predelam v cunje za prah, torbice, neseserje, spletem kito za pod vrata, da pozimi ne piha.. in take izdelke podarim za božič, novo leto.. podarim trgovinske bone, da si nekdo nekaj kupi po svojem okusu.. ma ja, dovolj, nisem se prišla prepirat tlele na tale forum, povedala sem svoje in nekako mi alarm utripa, da so strani tlele malce sprivatizirane in samopromocijsko speljane... v deželi slepih je tudi enooki lahko kralj. japaja

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

13. maj 2009 8:57

O, en dan me ni, pa vse zamudim. Bejbe, jaz sem zdajle na enih zdravilih, ki pomagajo, da bi telo zarastlo moje vsadke, pa sem vsa v modricah!!!!!!!!!!! Cela. Samo primem se im imam podplutbo. (po moje, ker je kri razredčena do obisti). Torej NI ŠANS; da dam mrežaste nogavice dol!!! : ( Moj najdražji je rekel, da sem kot pikapolonica, : ) Grozljivo je za videt, ko imaš na nogi 10 velikoh modric. Začetnica, kaj pa je narobe s ČB kombinacijo??? Jaz imam danes krilo do kolen, mrežaste nogavice in laneno bluzo na preklop. Spodaj zeleno majco z dekoltejem dokler je še sprejemljivo, : ) Meni tudi niso prav čevlji. Zelo težko najdem. Sandali pa sploh ne, kake rimljanke lahko samo sanjam. Pa 41 številko imam, tako da še težko najdem. Ma saj se da, se pač malce drugače znajdemo, ne? : ) lidka [sonce]

ribaracarak  

član od: 3.4.2003

sporočila: 4337

13. maj 2009 9:09

Se strinjam, Rimljanka!!

rrr

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

13. maj 2009 9:14

Saj pravim da se sama tudi vsake tolko tak oblečem, ampak nikoli se ne znebim občutka, da sem oblečena kot kelnarca pa nevem zakaj... Začetnica

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

13. maj 2009 9:29

Ma jaz sem prišla iz stroge črnine mal ven, končno. Prej so bile hlače, reklc, majca, bluza, krilo, žabe, vse črno... Razen čevljev, te imam če se le da barvaste. lidka [sonce]

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti