7. maj 2009 9:41
S tem se strinjam.
Mimika, temu se reče, občutek. Če ima človek občutek, inner feeling, ga ima za oblačenje, kuhanje ipd. Če ga ni, ga pač ni. Osebno menim, da se občutek spreminja z duhovno rastjo človeka.
Kar se tiče pa notranje privlačnosti pa je tako. Ko se človek pomiri sam s seboj, v vseh pogledih, je v njem mir, peace in mirna energija. In je odprt za svet okoli sebe. In se ne dokazuje. In izžareva to. In točno to. In to ljudje občutijo.
Jaz se zadnje čase fokusiram predvsem na to, kako mi ljudje okoli mene delujejo. Na občutek, ki je v meni, ko sem v stiku z njimi.
Dokler bo okrog nas toliko egoistov, frustracij navznoter, obremenjevanja, obtoževanja, zavisti, privoščljivosti, se to vse izžareva skoz nas. Vse. In tu ni nekega seksapila, seksualne privlačnosti pa še zdaleč ne.
Zato pa absolutno vpijem, NI VAŽNO; koliko kil ima kdo, kako zgleda, kakšno hibo ima. Vse je v njem samem, kako se bo kazal svetu. In najpomembnejša je energija, ki jo oddajam drugim, osebnostne lastnosti, karakter, potem šele oblačila in nalič. In skupek vsega tega naredi osebnost in njeno karizmatičnost, če je. Pojem karizma je prevečkrat zlorabljen v medijih sploh.
P.s. A je kdo rekel, da smo brez šlaufov? (sam skrijemo jih dobro...). Pa kaj drugega tudi...
lidka [sonce]