Poletni oblačilni report
29. maj 2009 14:15
lidka je napisal/a: |
Spagon, včasih je treba za lepoto (po)trpet... Hi, hi...lidka |
Lidka in to nameravam jutri počet :)
saša
29. maj 2009 14:31
Spagon, za vajo pojdi malo v solarij - to v hladnih dneh naredi organizem bolj ogret. Drugače pa, ti imaš oblekico za event in ti ni treba eventa prilagajati vremenu. V tistem delu, ko boš zunaj, daj čez trenčkot (najboljši je kak z daljšim krojem), lahko pa se mirno šlepaš tudi s kakšnim plaščkom, ki ga imaš ob začetku pomladi (kakšen črn plašček, tenka volna ali kakšen usnjen plašček in spodaj oblekica - to je v bistvu zelo ladylike) In spodaj oblekico. V zaprtem gostinskem prostoru pa itak ne rabiš nič "za čez". Bolerčki in blazerji pri takih zadevah pokvarijo splošni vtis. Vendelina jr.
29. maj 2009 15:29
Po zasklugi Katkine objave povezave do "tortnega" bloga v sosednjem forumu, sem naletela na zelo zabaven blog, kjer se avtorica med drugim ukvarja tudi z "Modno policijo"
http://frisnonovojutro.blogspot.com/2009/04/modna-policija.html
tule se stvar začne, nadaljuje pa v novejših objavah. Mene zelo zabava.
Mojca
29. maj 2009 20:40
The more, the merrier. A tiste torte so od matilde ali sem jaz vse narobe povezala? Vendelina jr.neznan uporabnik
29. maj 2009 20:51
Ti si vse narobe povezala, Vendelina jr. Kakšno olajšanje je bilo prebirat Frišnonovojutro brez nepotrebne ošabnosti. MamaF, stokrat hvala. japaja
29. maj 2009 21:12
Japaja, ti kar pejt za zmeraj na frišnonovojutro, tukaj si že dosadna, mogoče bodo tam bolj navdušeni nad tabo. korenckova
29. maj 2009 21:17
Vendelina jr. je napisal/a: |
A tiste torte so od matilde ali sem jaz vse narobe povezala? Vendelina jr. |
29. maj 2009 22:39
Ja, punce, tisto frišnonovojutro je super, za znort. Torte pa itak SEKAJO!
katka http://katka-lopatka.moj-album.com/album/5
30. maj 2009 12:19
Jaz bom pa kar tu vprašala,če katera ve. Iščem ženske kopalne hlače.Lani so jih imeli v maya maya,pa mi je tako žal,da jih nisem vzela.Letos na njihovi spletni strani ne najdem nič (se mi zdi,da so še vedno precej zimsko-spomladni). Nekatere so mi rekle,da so jih dobile v calzedoniji,druge pa,da jih tam sploh ni.Imam namen pogledat drug teden...ampak a ve katera 100% kje jih imajo? RoncolinoKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Kitajski kruh
Tajska rdeča curry pasta