24. maj 2009 21:38
ja, na kolenih pa komolcih morš pazit da daš čist mal pa na tanko. js sm tud mela dove... sam brezveze.. raj pač nimam zagorelih oz rumenih nog bannanna_v_slo ;)
24. maj 2009 21:38
ja, na kolenih pa komolcih morš pazit da daš čist mal pa na tanko. js sm tud mela dove... sam brezveze.. raj pač nimam zagorelih oz rumenih nog bannanna_v_slo ;)
24. maj 2009 21:49
Imam Niveino samoporjavitveno kremo, dove pa tisto navadno v velikem lončku. Čez se namažem z navadno zato, da se samoporjavitvena lepo enakomerno razmaže.
Mogoče pri meni ni problemov zato, ker sem tudi drugače bolj temne polti in skoraj nikoli nisem povsem bela.
jasna
25. maj 2009 9:07
Produkt, ki ga navaja že jasna1, ne pušča madežev. Oziroma, oblačila so točno tolikanj umazana, kot so pač umazana od nošnje. Sama te produkte nanesem po tem, ko sem se že malo sončila, kolesarila, rolala (skratka, ko so outdoors aktivnosti že pustile nekaj sledi v smislu zagorelosti) in v kombinaciji s kakšnim kokosovim mlekom ali kremo in vonj po kokosu potolče tisto karotensko vonjavo. Čisto na snežno belo podlago pa tega ne nananšam. To, da se samoporjavitvena krema spere s prvim tuširanjem....ajoj, kje ste pa to vražo slišale? Dogin namig za hruškaste postave je ta pravi. Vendelina jr. Sporočilo je spremenil(a) Vendelina jr. dne 25. 2009 09:08
25. maj 2009 13:23
Hvala punce za uporabne odgovore, tudi tebi Vandelina, sem šele pred dvema dnevoma odprla zs. Torej, se trudim jesti manj in po pravilih zdravega hujšanja. Največji problem je pravzaprav kakšen deci cvička, brez katertega pri nas skoraj ne gre. Ko pa tako paše, po njem si pa seveda zopet lačen in to je to. No, se trudim izboljšati se pri teh razvadah. Moram dat dol te presnete kile, drugače bom res vsa obžuljena od mojega manekena, ki ima malo čez 60 kg. No važno, da vsaj njega ne žuli,...malo heca,....-sicer pa poznate tisto"bolje, da se lulja nego da žulja?" Včeraj sem bila na moški.ženske.pika.com, je katera že gledala? Noro dobro, predvsem meni najljubši Bizovičar, v živo je še bolj droben in majhen kot na TV, ampak meni je tako srčkan s to svojo robatostjo, pod katero je slutiti nežno in občutljivo dušico, humor in inteligenca sta se v njemu res poklopili do vrhunca. Vroče je in sonček greje, pa še špeh se topi, kaj čmo lepšega. Vsem topel pozdrav od Dolenjke dolenjka3
25. maj 2009 14:53
Še jaz nekaj o samoporjavitvenih kramah. Preizkusila sem že vse sorte, več znamk in tudi v obliki pene že. Povem vam, da se najbolje obnese zadeva oriflame, v bistvu rahlo tonirano mleko za telo in daje tako lep bakren videz. Glede flekov pa to........treba res na tanko namazat in dobro vtret v kožo. Pazit pri kolenih, pri gležnjih, pri prstih, pri petah. bosa
25. maj 2009 15:05
Mogoče še ena pomoč - poskusite samoporjavitveno v obliki spraya. Samo pošpricate - seveda na kožo, ki ste jo prej podvrgle pilingu - in pustite, da se posuši (nekaj minut). Uporabljam Garnier in tudi na obraz, ker ima tako fino šprico (kot film). lp MARTA1
26. maj 2009 9:53
Po mnenju ženske žirije najboljši filmski prizor vseh časov....Julia Roberts nakupuje v Pretty Woman. Oblekice v tem filmu pa so brezčasno dobre. http://www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0 Vendelina jr.
26. maj 2009 10:31
Ravno včeraj sem kolegici ob gledanju filma pripomnila, da bi takoj imela tisto obleko, ki jo je naša Julia nosila v prizoru na polo tekmi: rjava, z belimi pikami in rjav pas. Fenomenalno. Gigi_84
26. maj 2009 13:19
jade je napisal/a: |
Do sredine kolen? Tolk lepih nog pa nimam, da bi jih kazala okol. Kaj je to blazer in kaj so to naložene espadrile? [jezik] jade |
26. maj 2009 13:41
Thnx, bannanna, sem dala sajt med favorite. Tile čevlji mi delujejo kot obuvalo, ki brez hujše muke zdrži dve sezoni nošnje na boso nogo (ta nošnja čevelj najbolj obrabi) in v tem kontekstu je treba razumeti cenovni razred. Ker čisto vse oblike se bodo nosile tudi naslednje leto. Vendelina jr.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hempy polenta
Zelenjavna mineštra