Poletni oblačilni report

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

23. maj 2009 20:10

Ežoj, svoj psiho profil si tule že sam napisal n-krat, nick si tudi že razložil, ti si ena odprta knjiga. Dolenjka - odgovorila sem ti na vse ZS, ki sem jih dobila, dobila sem pa enega..., katerakoli krema, lepo zameš pol kreme in pol losiona za telo in to uporabljaj. Ni treba vsak dan, dvakrat na teden zadošča, saj boš sama videla. Pa preden se tega lotiš, si naredi dober piling po nogah (dasiravno po celem telesu tudi nič ne škodi). S pilingom gre dol odmrli sloj kože in potem se zmanjša verjetnost za lise. BTW, Zara ni edina trgovina, za tvoj size imajo srčkane artikle v Emporiumu, glje Punto Roma. Vendelina jr.

doga  

član od: 4.1.2008

sporočila: 11

23. maj 2009 22:27

V Emporiumu je takoj poleg Punto Roma še trgovina Evens tam imajo za nas "hruške" tudi kakšne zanimive stvari. Še izložbene lutke pred tema dvema punktoma so bolj okrogle, tako da ko me je nos prvič prinesel tam mimo kar nisem mogla verjet, da vidim prav. Hvala punce za to temo, sem veliko odnesla od nje. Doga doga

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

24. maj 2009 0:00

Evo, lidka, vidiš kaj si mi naredila, zdej pa ve, da sem jaz en sexi mladenič ( v najboljših letih ), najbrž se bo zaljubila pol pa....................

ežoj

neznan uporabnik

24. maj 2009 0:08

iz tvojih ust v božja ušesa! pol pa.. pol bo pa tlele dolgčas?! japaja

tulka  

član od: 9.8.2008

sporočila: 2960

24. maj 2009 0:15

tole brat je stokrat bolje kot gledat TV...

tulka

neznan uporabnik

24. maj 2009 0:19

noč ma svojo moč.. japaja

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6078

24. maj 2009 0:31

tulka je napisal/a:

tole brat je stokrat bolje kot gledat TV...

tulka

Pa še kaj drugega tudi!

Vanja

andrejka  

član od: 1.8.2004

sporočila: 800

24. maj 2009 17:22

Vendelina ali katera druga, nekaj mi ni jasno. Ali se samoporjavitvena krema ne spere z vsakim tuširanjem? Če se namažem po tuširanju, pa se naslednji dan stuširam in ne namažem s samoporjavitveno kremo, ali ni učinek enak niču? Sprašujem namreč zato, ker je bilo zapisano (ne vem točno, kdo je napisal), da če se redno mažeš s samoporjavitveno, da se učinek po nekaj dneh pozna v lepem odtenku, ki ga potem samo vzdržuješ. Če bi to držalo, potem tuširanje in kopanje odpade ali se motim?

bannanna  

član od: 25.5.2006

sporočila: 5457

24. maj 2009 17:24

malo se spira ja. pa tud brisače imaš malo rjave, po nekaj dneh zgledaš ko da bi mel zlatenico pa še lise.. bannanna_v_slo ;)

andrejka  

član od: 1.8.2004

sporočila: 800

24. maj 2009 17:30

Saj vem, da je uporaba samoporjavitvenih krem lahko ena velika packarija. Žal pa mi število pigmentnih znamenj narašča, zato se soncu izogibam, ne bi pa rada bila belouška :))))

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti