22. maj 2009 10:16
ežoj Pa, recimo, v hišnih copatah in pižami lahko greš do najbližjeg marketa, v večji trgovski center pa ne. ežoj |
22. maj 2009 10:16
ežoj Pa, recimo, v hišnih copatah in pižami lahko greš do najbližjeg marketa, v večji trgovski center pa ne. ežoj |
22. maj 2009 10:23
He, he. Vendy je spet zadela v črno. Itak, bejba raztura... Ežoj, moja Zala verjame, da se škrati (tisti naši, ki živijo pri nas v stanovanju) umivajo enkrat na mesec, zato imajo malce umazana zašiljene ušesa pa pol slabo slišijo ipd... : ) : ) : ) p.s. Jože, tole je med nama, a maš kaj Uree za mene? Sem včeraj stresla v rdečo barvo, mam vse zapacano. Če imaš, se čujeva na ZS. lidka [sonce]neznan uporabnik
22. maj 2009 11:02
Na! Zdej pa maš, ežoj! Upam, da prideš živ iz izvidnice. Pa magari brez vijočnih spodnjih gat? japaja
22. maj 2009 13:14
Joj super. Ja, jaz se zdaj počasi "učim" primernega oblačenja. Mami me je naučila čisto narobe :) Največji problem imam z izbiro primernih oblačil: kaj je OK za v gledališče, kaj se obleče, ko greš na poslovno kosilo, kakšno krilo je primerno za intervju za službo... Danes zjutraj sem se spomnila, da sem imela za svoj maturantski ples oblečen nek kostimček (obleka do kolen + reklček) - čista poslovna klasika, dobro je zgledalo, ampak za maturantski ples pa... Saj sem se v tem zelo dobro počutila, vendar če bi se zdaj še enkrat oblačila za maturantski ples, bi sigurno izbrala nekaj drugačnega. Tisti kostimček je bil primeren za kakšno poslovno zadevo, ne pa za na maturantski ples.... No, podobnih "kiksov" je kar nekaj. barbara_s Sporočilo je spremenil(a) barbara_s dne 22. 2009 13:14
22. maj 2009 13:32
Hja, mame znajo bit včasih mal konzervativne... Ojej, se spomnim svojih kiksov, pa kiksov moje mame, pa kok se je upirala... No, potem je dobila enkrat uno "2. pubertetniško fazo", pa je samo po trgovinah letala po cunce, smo jo komaj brzdali. Pa da ni vlačila gor nekih hudih dekoltejev, neprimernih njenim letom. Zdaj se pa ne ubadam več s tem, mamino "obdobje" eksperimentiranja po 40 se je pa tudi umirilo... Barbara, ko boš obvladala to, kar si napisala, boš pa ugotovila, "gušt" ko prelivaš poslovno, za v gledališče, pa kežual vse skupaj. In boš dobila svoj stil. In boš zgledala udarno hudo, boš videla... : ) lidka [sonce]
22. maj 2009 19:09
Danes sem bila v ZARI, kot je svetovala Vandelina. Tako sem si želela kakšne ga krila ali kavbojke za moje proporce. Pa nič in nič, vse ozko, kratko, nabrano, ko pa sem se v garderobi še videla v ogledalu, me je čisto vse minilo. Š enkrat Vandelina (na ZS mi nisi odgovorila, mogoče ga nisi dobila), res imama zelo močne noge, po celi dolžini, tako, da se bojim tiste dolžine krila nekaj čez koleno, mogoče bo v petkah malo boljše izgledalo. Kakšno samoporjavitveno kremo mi svetuješ, da ne bom rumena in lisasta. In kako je potem s tem mazanjem, se moraš kar naprej mazati, tudi poleti, na morju? Kaj pa kroj krila in obleke, katere naravnost obožujem? Kaj bi svetovala za mojo hruškasto postavo? Please, help me. Lep pozdrav vsem iz soparne Dolenjske. dolenjka3
23. maj 2009 5:09
lidka, ne me klicat po imenu, bo zvedla Vendy kako sem prišel do nicka, bo izdelal moj psihološki profil, pol sem oplel.
ežoj
23. maj 2009 5:22
japaja, mal se bom potuhnil, pol pa oblečem bele gate ( da ne bojo me spoznale, v viola gatah me takoj spoznajo ), pol pa akcija.
ežoj
Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 23. 2009 05:23
23. maj 2009 20:10
Ežoj, svoj psiho profil si tule že sam napisal n-krat, nick si tudi že razložil, ti si ena odprta knjiga. Dolenjka - odgovorila sem ti na vse ZS, ki sem jih dobila, dobila sem pa enega..., katerakoli krema, lepo zameš pol kreme in pol losiona za telo in to uporabljaj. Ni treba vsak dan, dvakrat na teden zadošča, saj boš sama videla. Pa preden se tega lotiš, si naredi dober piling po nogah (dasiravno po celem telesu tudi nič ne škodi). S pilingom gre dol odmrli sloj kože in potem se zmanjša verjetnost za lise. BTW, Zara ni edina trgovina, za tvoj size imajo srčkane artikle v Emporiumu, glje Punto Roma. Vendelina jr.
23. maj 2009 22:27
V Emporiumu je takoj poleg Punto Roma še trgovina Evens tam imajo za nas "hruške" tudi kakšne zanimive stvari. Še izložbene lutke pred tema dvema punktoma so bolj okrogle, tako da ko me je nos prvič prinesel tam mimo kar nisem mogla verjet, da vidim prav. Hvala punce za to temo, sem veliko odnesla od nje. Doga dogaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnjene paprike
Ploščati špageti z morskimi sadeži