13. maj 2009 9:14
Saj pravim da se sama tudi vsake tolko tak oblečem, ampak nikoli se ne znebim občutka, da sem oblečena kot kelnarca pa nevem zakaj... Začetnica
13. maj 2009 9:14
Saj pravim da se sama tudi vsake tolko tak oblečem, ampak nikoli se ne znebim občutka, da sem oblečena kot kelnarca pa nevem zakaj... Začetnica
13. maj 2009 9:29
Ma jaz sem prišla iz stroge črnine mal ven, končno. Prej so bile hlače, reklc, majca, bluza, krilo, žabe, vse črno... Razen čevljev, te imam če se le da barvaste. lidka [sonce]
13. maj 2009 12:54
@japaja, Da se ne bova tule sprenevedali, da ti kao malo na splošno nekaj pišeš, ker si bolj sveža in se novim članom malo zamiži nad kakšno začetno nerodnostjo... Draga moja, prozorna si. Že nick "japaja" asocira na nekoga z gardom "vi, kar govorite, ampak ni tako, jaz že vem, japajade, kar razlagajte mi pravljice, kar govorite, pa kaj potem, če imate kakšno šolo, a mislite, da ste kej boljš od nas, malih ljudi...." in glej ga zlomka, ti res v do sedaj prikazanih elementih ustrezaš svojemu nicku. In, daj, malo beri za sabo. Tista o empatiji je pa res kronska: drugim bereš levite o njihovi neobčutljivosti, potem pa na koncu poveš svoj primer, ko si hotela biti dobrotnica, pa se ti je sfižilo in zdaj pa sploh ne boš. Boš raje druge učila o empatiji ali kaj? Za začetek tako, da mene pozivaš, da eno javno seanso odprem z nekom, ki rabi pomoč (ker bolj intimne stvari je pa skoraj ni, ti bi pa to javno). Pa to je podobno kot tisti butalski kovač, ki sam ni znal kovati in je sklenil, da bo raje druge učil, kako se kuje. In tista o slepih in enookem kralju. Če že uporabljaš metafore, na koga in na kaj se tisto v resnici referira? Kdo je slep in kdo je enooki? Ker, če je takole na splošno in smo vsi slepi, me za vraga zanima, kateri enooki je moj kralj. Če je pa takole na posebno in posamično je pa tako, da če si ti kraljica, imaš samo eno oko, če pa nisi kraljica, si pa slepa.... In tu se tako neverjetno ponuja še tista metafora o slepi kokoši, ampak bom tolikanj dama, da je ne bom izvedla.... Vendelina jr.
13. maj 2009 13:42
Japaja, meni si pa všeč.
tulkaneznan uporabnik
13. maj 2009 13:57
Vendelina (junior?), hvala za razsvetlitev. Pregovor o slepi kuri, ki tudi zrno najde, je krasen. Tako kot vsi pregovori. Tudi tisti, kako mačka zamijavka, če ji stopiš na rep. In ja,sem prebrala za sabo. In tvoje še dvakrat. Mi je všeč, kako ti jezik teče, glede vsebine pa.. Sicer imaš pa ti za vse svojo razlago. Kar največ pove o tebi sami. No, dokler si junior, ti ne zamerim nič. Vsak rabi svoj čas. japajaneznan uporabnik
13. maj 2009 14:01
Ojoj, tulka, neeee! Glede na tvoj nick bo še kdo rekel da tuliš z mano v isti rog? japaja
13. maj 2009 14:13
A lahko v bodoče preverite, kdo kaj napiše, in če pač tisto napiše oseba, ki vam gre na živce, enostavno preskočite??? Življenje bo takoj lepše ...
Atina
13. maj 2009 14:14
Punči, vsak ima izbiro, ali bo oblikoval svoj forumski profil na temelju svoje edinstvenosti in neponovljivosti....ali pa tako, da se bo zaletaval v druge. In ker si ti izbrala maniro zaletavanja vame, si naredila dvakrat nespametno. Prvič zato, ker si se takoj na začetku predstavila kot zaletavo in prepirljivo bitje in drugič zato, ker za zaletavanje vame, pa, ljubica, nažalost nemaš dovoljno utakmica u nogama. Kar se mene tiče, je najin dialog na tej točki končan. Sva že itak preveč smetili. Vendelina jr.
13. maj 2009 14:15
mojega nicka še niso secirali... še čakam... in se ne bojim nikogar
tulkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Milijonska juha
Zvezdice alla Alfredo