28. apr 2009 18:26
Važno,da smo prišli iz misic na kondome in da je Vendy dala žegen mladim "porivajte kjerkoli želite,s komerkoli in kadarkoli samo uporabite kondom" (to bi pa lahko še na TV vrgli,si predstavljate ta naval...vsi po kondome,samo zato da bi lahko imeli spolne odnose ta moment s sosedovim 10 letnikom) Joj sem žleht (zdaj bo pa Ežoj razočaran nad mojim zrelim razmišlanjem) No ampak vendy ima v končnem še vedno prav,zaščita mora bit.Čeprav mi še dolgo ne bo jasno,zakaj bi to spolnost tko radi stlačili v šolo.Tisti,ki bi o tem radi kaj zvedeli pobrskamo po internetu in vprašamo,tisti durgi pa tudi v šoli ne bi nič odnesli od tega (no mogoče kakšen kondom ki bi potem napihnjen končal na šolski ograji)...in ne boste vrjeli,v našem razredu je nek velik privrženec papeža vrgel kondom v smetnjak v pričo predavateljice,ker je papež rekel,da so kondomi ne vem kaj (kaj je že rekel?) Aja,si predstavljate da bi potem te iste misice vprašali "ste že imeli intimen odnos z nekom,ki ste ga poznali 1 dan?" in bi vse 3 odgovorile DA Roncolino