28. apr 2009 11:08
Danes sem planiral delat na vrtu, pa dežuje, obadve knjigi sem posodil, tako, da od branja ne bo nič, pa dejmo kaj napisat.
Predvsem moram povedati, da tekmovanja za mis(tra) imam za žalitev homo sapiensa, ne le žensk ali moških.
Na povsem samoumeven odgovor, da ne bi spale z nekom, ki ga poznajo kratek čas, pridemo ( nekateri ) do sklepa da bi .........
Priznam, sem iz enga drugega časa, verjamem v nekatere vrednote, kot so ljubezen, zvestoba, čistost, morala........., vem starokopiten sam. Lahko my dier lady frend ne spoštuje te vrednote ( ali pa to za njo sploh niso vrednote ), lahko se bori za novo družbo, v kateri bodo fanti(možje) naskakovali punce(žene), kar na cesti ( seveda s kondomom, nekako tako kot to počnejo psi ), lahko to tudi sama počne, lahko se tudi vi ostali strinjate kako je to dober ( novi časi, pa amerika ), žal to ni moj svet in sem prepričan, da bo še zmeraj en kup punc in fantov zvestih drugim ( prej omenjenim ) vrednotam.
To sem mogel povedat, da ne izpade, da vsi mislimo, da je glavni moralni problem razdelitev kondomov......
ežoj