15. maj 2009 17:27
Frina, pošteno. Za tole se ti je treba prikloniti do tal. Kako že napiše Rimljanka ob koncu vsakega prispevka ? Aja, Rosie, zasebno mnenje rosie
15. maj 2009 17:27
Frina, pošteno. Za tole se ti je treba prikloniti do tal. Kako že napiše Rimljanka ob koncu vsakega prispevka ? Aja, Rosie, zasebno mnenje rosieneznan uporabnik
15. maj 2009 17:29
in kako bi šele bilo, če bi šli vsi mi tlele s kulinarike v kopalke pa na pisto! japaja
15. maj 2009 17:29
Ej, Frina, ne moreš verjet, no: pred dobre pol ure je ena gospa prišla v štacuno in vprašala za kapo za sušenje las - je rekla, da haube se še dobi, kap pa nikjer več - to je sicer izven teme, ampak OK, saj je bilo še marskikaj na tem forumu
rrr
15. maj 2009 20:41
japaja je napisal/a: |
imam pa nagradno vprašanje brez nagrade: katero je glavno mesto Države, ki je ni in je nikoli ne bo? japaja |
Vendelina jr. je napisal/a: |
@japaja Tisto z Neverlandom je bil štos. Se mi je pač zdelo zabavno narediti asociacijo na krajšo verzijo mojega nicka in tudi to, da sem večkrat rekla da mora vsak enkrat odrasti (ena mojih čestih). Vidim, da ni potegnilo. Drugače pa država Vatikan nima glavnega mesta.Vendelina jr. |
Kaj pa si hotela s tem Vatikanom povedati?
LP, V.
neznan uporabnik
15. maj 2009 21:21
nič,vendi naklada v znanem stilu.kdor veliko govori ali veliko ve ali veliko naklada.pa lep pozdrav. hmmneznan uporabnik
15. maj 2009 21:51
je pa tut tko, da kdor veliko ve, lahko veliko naloži. edin nekateri speljat ne zmorejo. za vatikan pravijo, da sploh ni država ampak mestna država oz. Mestna država Vatikan. Ali Sveti Sedež. Topogledno je lahko Vatikan država, ki je ni in je nikoli ne bo. no, jaz sem imela v mislih nekaj drugega. državo z imenom Država, ki je ni in je nikoli ne bo. ostanite z nami, več takoj po oglasih.... japaja
15. maj 2009 22:24
Indija Koromandija.
Pridem v finale, al ne ?
F r i n a
15. maj 2009 23:22
Frina, zelo lepo zapisano, tisto o kandidatih za poslance, se čist strinjam.
Drugač, omenjajo se lepotice ( nalipšane ) in sive miške ( naravne ) in sivi tipi, ki si ne upajo nagovorit lepotic. Morda to kdo tudi tako vidi, vendar mora dopustit možnost, da nekdo drug vidi stvari čisto drugače, in ima drugačen vrednostni sistem. Recimo, vsedeš se v kavarno ( zunaj, sicer niti ne vem kje je to možno, v naši vasi vsekakor ne, po Ljubljani pa premal hodim, v Trstu vsekakor ), naročiš kavo in konjak in uživaš v opazovanju mimoidočih lepotic. Vidiš ene pretirano našminkane, aha, to so kurbe, takoj jih poznaš. Nekatere so mal manj našminkane: aha, to so pripravnice za prej omenjeni poklic, pa še niso vešče............ in tako vidiš celo paleto karakterjev. Opaziš tudi moške, ki ne mislijo z možgani ampak z jajci, ja ti ogovarjajo ( si upajo )...........
Če govorimo le o ženskah: niso vse talentirane za vse: nekatere so dobre za družbo, nekatere za posteljo, nekatere za gospodinjo, nekatere za mamo ( tvojih otrok, no, seveda se lastnosti tudi prekrivajo )..........Ko si iščeš partnerko ( soprogo ) lahko zbiraš kaj bi rad imel doma ( no, ja, morda, morda tudi vzameš kaj lahko dobiš ). Recimo, oženiš se in čez nekaj let imaš enga, dva ali morda tri odraščajoča otroka. Hodiš po cesti in srečuješ prej omenjeno paleto lepotic. Kakšno potrebo oziroma kakšen razlog imaš, da nekoga ogovoriš? Imaš urejeno življenje, prihodke, skrbi.......... in te tamo neka namišljena lepotica ima za sivega tipa, ki si je ne upa ogovorit, češ, da se je bojiš. Ti si imaš svoje življenje in te nobena kurbarija ne zanima, pa naj si misli kar hoče.
ežoj
15. maj 2009 23:43
Vse lepe stvari na svetu in ki se nam razkazujejo, so za gledat. Ne glede na spol.
Mislim, da bi si le moral poiskati stol v tisti tvoji vasi. Vse vasi imajo svoje špelunke, ki imajo nekje eno senco, kamor paše hladen pir, da se izostrijo oči. Vsem. Se splača posedet.
F r i n aKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Veganske palačinke
Burger s Kraljevo fit štručko