15. maj 2009 14:30
masaj je napisal/a: |
.......in da še ne zna odgovoriti na osnovna vprašanja.....hvala lepa,potem je res taka,ki bi jo imel samo za eno noč masaj |
Masaj, ni je treba imeti samo za eno noč... Tako punco si lahko daš v vitrino, prižgeš lučko nad njo in jo vzameš po potrebi...(če ti bo dovolila - tu pa tam bi se že našla tudi takšna)
Meni osebno so takšna tekmovanja mimo. Punce, ki so se šle samo (po)kazat in so mislile, da jim ne bo treba nič pametnega povedati in se posledično niso pripravljale, nimajo tam kaj iskat. So samo slabe igralke, ki se glede svoje nerazgledanosti tolažijo s tem, da se jim je "zgodil lapsus". Meni se, recimo, še ni zgodil lapsus v smislu, da bi namesto Martadele kupila Mascarpone, kar je popolnoma primerljivo z njenim kao lapsusom. Bi bilo bolje, če bi rekle, da so bolj specializirane na vprašanja o lepoti (make-up, modni trendi,...) in da splošne razgledanosti dejansko nimajo (saj veste, tistemu, ki prizna, se pol oprosti).
Spominjajo me na "bodybuilderje", ki mislijo samo na svoje mišice, kje še morajo kakšno sklesat in so zato ozko usmerjeni samo v svoje bicepse.. Vsesplošna razgledanost jim pa precej peša (obstajajo tudi izjeme, kot je npr. Marc Goran Lorencin, ki sem ga slučajno zasledila v oddaji Piramida in je zeeeloooo dobro deloval tako vizuelno, kot govorno-vsebinsko).
Samo pripombo bi še imela glede na povedano o uspešnosti moških in žensk.
Ženske smo dostikrat bolj uspešne od moških na mnogih področjih in v teh primerih pametna ženska da moškemu občutek, da je bolj uspešen od nje. Resnico itak poznaš sama. Dosti pa to pomaga pri odnosu - partnerstvu.
Evo, pa smo spet pri igralstvu.